Engelli Dostu Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

12.02.2019 - 11:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Engelli Dostu Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaldırım yenileme ve kaldırım yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaldırım yenileme ve kaldırım yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say, Eski Antalya Caddesi'ndeki kaldırım yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Engelli ve yaşlıların can güvenliğini sağlayacak, sağlıklı kaldırımlar yapmaya devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur’a yakışmayan farklıkları ortadan kaldırarak vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kaldırım çalışmalarımızı bugüne kadar ara vermeden devam ettik. Yaptığımız kaldırım çalışmalarını öncelikle engelliler ve yaşlılarımızın can güvenliğini sağlayacak kaldırımları sağlayıp vatandaşımızın taşıt trafiğinin doğrudan içinde olmadan kaldırımda güvenli bir şekilde yürüyebilmesi için çalışıyoruz. Kaldırım çalışmalarımız bizden istenilen yönetmelik çerçevesinde yapıyoruz.  Eski Antalya Caddesi, Ergenekon Caddesi Adile Önal Anaokulu çevresi ve Akdeniz Bulvarındaki kaldırım yapımı çalışmalarının bir kısmı tamamlandı. Yeni Mahalle 22. Sokak, Yeni Mahalle Süzek sokak, Değirmenler Mahallesi Cevat Sayılı Bulvarı ve Değirmenler Mahallesi Cevat Sayılı Bulvarı’ndaki kaldırım yenileme çalışmalarımız da devam ediyor” açıklamasında bulundu.
Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaldırım yenileme ve kaldırım yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kaldırım yenileme ve kaldırım yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Başkan Yardımcısı Ali Say, Eski Antalya Caddesi'ndeki kaldırım yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Engelli ve yaşlıların can güvenliğini sağlayacak, sağlıklı kaldırımlar yapmaya devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur’a yakışmayan farklıkları ortadan kaldırarak vatandaşın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Kaldırım çalışmalarımızı bugüne kadar ara vermeden devam ettik. Yaptığımız kaldırım çalışmalarını öncelikle engelliler ve yaşlılarımızın can güvenliğini sağlayacak kaldırımları sağlayıp vatandaşımızın taşıt trafiğinin doğrudan içinde olmadan kaldırımda güvenli bir şekilde yürüyebilmesi için çalışıyoruz. Kaldırım çalışmalarımız bizden istenilen yönetmelik çerçevesinde yapıyoruz.  Eski Antalya Caddesi, Ergenekon Caddesi Adile Önal Anaokulu çevresi ve Akdeniz Bulvarındaki kaldırım yapımı çalışmalarının bir kısmı tamamlandı. Yeni Mahalle 22. Sokak, Yeni Mahalle Süzek sokak, Değirmenler Mahallesi Cevat Sayılı Bulvarı ve Değirmenler Mahallesi Cevat Sayılı Bulvarı’ndaki kaldırım yenileme çalışmalarımız da devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.