ENGELLİ ÇİFTİN EVİNDEKİ ENGELLER KALDIRILDI

Gündem 28.07.2015 - 16:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ENGELLİ ÇİFTİN EVİNDEKİ ENGELLER KALDIRILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ ÇİFTİN EVİNDEKİ ENGELLERİ KALDIRDI
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Evler Projesi ile özel bireylerin evlerindeki engelleri ortadan kaldırmaya devam ediyor. Konyaaltı’nda yaşayan engelli çiftin evleri baştan sonra yenilerek engelsiz ev haline getirildi.  Antalya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Şehir Projesi kapsamında, engelli vatandaşların evleri onlar için engelsiz evler haline getiriyor. Evinde sorun yaşayan engelli bireyin başvurusu üzerine Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı uzmanlarının evde inceleme ve tespit çalışması yaptığı ve çözümler üretildiği belirtilirken, başvuruların hepsinin incelendiği ve sıra dahilinde evlerin düzenlemesinin yapıldığı kaydedildi. Görme engelli 76 yaşındaki Mehmet Keskin ile kısmi işitme engeli bulunan 72 yaşındaki eşi Fatmaana Keskin’in evleri de proje kapsamında yeniden düzenlendi. Yaşlı çiftin müstakil evlerinde özellikle kış mevsiminde yaşadığı sıkıntılar çözüldü. Evde çatlak olan duvarlar sıvanarak boyanırken, asma tavan yapıldı. Kötü haldeki zemine parke döşenirken, banyo ve tuvalet ise ailenin rahat kullanabileceği şekilde düzenlendi. Ayrıca mutfağı olmayan eve yeni mutfak yapılırken, akan çatısı onarıldı, su alan pencere ile kapıları değiştirildi. Çalışmalar kapsamında evin dış cephesine de badana yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden Fatmaana Keskin, “Evimin durumu çok kötüydü. Yağmur ve soğukta çok zorlanıyorduk. Komşularımız vasıtasıyla Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduk. Yıllar sonra evim yaşanabilir hale geldi. Şimdi çok güzel oldu” dedi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ENGELLİ ÇİFTİN EVİNDEKİ ENGELLERİ KALDIRDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Evler Projesi ile özel bireylerin evlerindeki engelleri ortadan kaldırmaya devam ediyor. Konyaaltı’nda yaşayan engelli çiftin evleri baştan sonra yenilerek engelsiz ev haline getirildi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Engelsiz Şehir Projesi kapsamında, engelli vatandaşların evleri onlar için engelsiz evler haline getiriyor. Evinde sorun yaşayan engelli bireyin başvurusu üzerine Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı uzmanlarının evde inceleme ve tespit çalışması yaptığı ve çözümler üretildiği belirtilirken, başvuruların hepsinin incelendiği ve sıra dahilinde evlerin düzenlemesinin yapıldığı kaydedildi.
Görme engelli 76 yaşındaki Mehmet Keskin ile kısmi işitme engeli bulunan 72 yaşındaki eşi Fatmaana Keskin’in evleri de proje kapsamında yeniden düzenlendi. Yaşlı çiftin müstakil evlerinde özellikle kış mevsiminde yaşadığı sıkıntılar çözüldü. Evde çatlak olan duvarlar sıvanarak boyanırken, asma tavan yapıldı. Kötü haldeki zemine parke döşenirken, banyo ve tuvalet ise ailenin rahat kullanabileceği şekilde düzenlendi. Ayrıca mutfağı olmayan eve yeni mutfak yapılırken, akan çatısı onarıldı, su alan pencere ile kapıları değiştirildi. Çalışmalar kapsamında evin dış cephesine de badana yapıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden Fatmaana Keskin, “Evimin durumu çok kötüydü. Yağmur ve soğukta çok zorlanıyorduk. Komşularımız vasıtasıyla Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduk. Yıllar sonra evim yaşanabilir hale geldi. Şimdi çok güzel oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.