ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ BURDUR'DA

Gündem 18.12.2021 - 14:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ BURDUR'DA

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ BURDUR'DA
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir dizi ziyaret için Burdur'a geldi. Bakan Dönmez, ziyaretlerine Valilik ile programın ile başladı. İl protokolü tarafından karşılanan Bakan Dönmez, Valilik anı defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçti. Burada Vali Ali Arslantaş, tarafından ildeki gelişmeler hakkında bilgi Bakan Dönmez'e bilgi verildi. Program İl Özel İdaresi'nde gerçekleşecek Enerji Koordinasyon Toplantısı'yla devam edecek.
ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ BURDUR'DA

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir dizi ziyaret için Burdur'a geldi.

Bakan Dönmez, ziyaretlerine Valilik ile programın ile başladı. İl protokolü tarafından karşılanan Bakan Dönmez, Valilik anı defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçti. Burada Vali Ali Arslantaş, tarafından ildeki gelişmeler hakkında bilgi Bakan Dönmez'e bilgi verildi.

Program İl Özel İdaresi'nde gerçekleşecek Enerji Koordinasyon Toplantısı'yla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.