Emre Kaya’dan Muhteşem Konser

Yaşam 21.09.2019 - 13:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Emre Kaya’dan Muhteşem Konser

Burdur Gölü Festivali kapsamında konser veren Ünlü Şarkıcı Emre Kaya, popüler şarkıları ile Burdur’u coşturdu.
Burdur Gölü Festivali kapsamında konser veren Ünlü Şarkıcı Emre Kaya, popüler şarkıları ile Burdur’u coşturdu. Burdur Gölü’nün çekilmesine dikkat çekmek amacıyla, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Göl Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festival etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Emre Kaya sahne aldı. Emre Kaya konserine, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve binlerce Burdurlu katıldı.   Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Konser öncesi yaptığı konuşmada “Sevgili Emre mükemmel bir sanatçı olmanın yanında kalbi, gönlü tertemiz, pırıl pırıl, o kadar güzel bir insan ki birlikte yaşadıklarımızı sonra anlatacağım ben size, sadece bir tek cümleyle, genç bir kardeşimiz şu anda sağlık sorunları yaşıyor ama inşallah bir sonraki konserde hep birlikte yaşıyor. Bugün sadece şarkılarıyla, güzel sesiyle değil, yüreğiyle de dolduran fetheden güzel bir kardeşimiz. İnanın ben kendisini çok seviyorum, müteşekkirim burada oldukları için hem kendine hem ekibine, biz Burdur Gölü kurumasın diye 6 yıldır bağırıyoruz, şarkılar, türküler söylüyoruz ve bunlara vesile olan birçok sanatçı kardeşimizden biri de bu akşam bu sahnede. Sevgili Emre Kaya ve onun güzel ekibi, kendilerine kocaman teşekkür ediyorum, yürekten alkışlamanızı istiyorum. Burdur Gölü kurumasın diyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz, konuşmasının ardından Ünlü Şarkıcı Emre Kaya’ya Burdur anmalığı ve çiçek takdim etti.   Başkan Ercengiz ve Emre Kaya’dan İrem’e büyük destek Kanserle mücadele eden Burdurlu Lise Öğrencisi İrem Ayvalı’yı Başkan Ercengiz ile evinde ziyaret ederek, doğum günü sürprizi yaptıklarını anlatan Ünlü Şarkıcı Emre Kaya, “Benim ‘Teşekkür Ederim’ diye bir şarkım var, biliyor musunuz?  İrem benim bu şarkımı çok sevdiğini söyledi. Ben de onu ziyarete gelmiştim, Başkanım sağ olsun, geldi beni aldı ve evine kadar götürdü. O güzel bir yürek, o kadar kıymetli bir insan ki ve İrem’e buradan bir an önce Allah’tan şifalar diliyorum. Eminim ki bir sonraki konserimizde İrem’de gelecek, lütfen İrem’den dualarınızı esirgemeyin olur mu? İrem çok güzel bir Burdurlu kız, çok tatlı, onu çok seviyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz, konuşmasının ardından Ünlü Şarkıcı Emre Kaya’ya Burdur anmalığı ve çiçek takdim etti.   Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ünlü Şarkıcı Emre Kaya, sevilen şarkılarının yanında 90’ların dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirdi. Orkestrasıyla renkli görüntüler oluşturan Emre Kaya, davul eşliğinde gençleri oynatmayı da ihmal etti. Emre Kaya’nın enerjisiyle, Burdurlu gençler doyasıya dans ederek, hep bir ağızdan şarkıları seslendirdi.
Burdur Gölü Festivali kapsamında konser veren Ünlü Şarkıcı Emre Kaya, popüler şarkıları ile Burdur’u coşturdu.

Burdur Gölü Festivali kapsamında konser veren Ünlü Şarkıcı Emre Kaya, popüler şarkıları ile Burdur’u coşturdu.

Burdur Gölü’nün çekilmesine dikkat çekmek amacıyla, Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Burdur Göl Festivali tüm hızıyla sürüyor. Festival etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Emre Kaya sahne aldı. Emre Kaya konserine, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve binlerce Burdurlu katıldı.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Konser öncesi yaptığı konuşmada “Sevgili Emre mükemmel bir sanatçı olmanın yanında kalbi, gönlü tertemiz, pırıl pırıl, o kadar güzel bir insan ki birlikte yaşadıklarımızı sonra anlatacağım ben size, sadece bir tek cümleyle, genç bir kardeşimiz şu anda sağlık sorunları yaşıyor ama inşallah bir sonraki konserde hep birlikte yaşıyor. Bugün sadece şarkılarıyla, güzel sesiyle değil, yüreğiyle de dolduran fetheden güzel bir kardeşimiz. İnanın ben kendisini çok seviyorum, müteşekkirim burada oldukları için hem kendine hem ekibine, biz Burdur Gölü kurumasın diye 6 yıldır bağırıyoruz, şarkılar, türküler söylüyoruz ve bunlara vesile olan birçok sanatçı kardeşimizden biri de bu akşam bu sahnede. Sevgili Emre Kaya ve onun güzel ekibi, kendilerine kocaman teşekkür ediyorum, yürekten alkışlamanızı istiyorum. Burdur Gölü kurumasın diyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz, konuşmasının ardından Ünlü Şarkıcı Emre Kaya’ya Burdur anmalığı ve çiçek takdim etti.

 

Başkan Ercengiz ve Emre Kaya’dan İrem’e büyük destek

Kanserle mücadele eden Burdurlu Lise Öğrencisi İrem Ayvalı’yı Başkan Ercengiz ile evinde ziyaret ederek, doğum günü sürprizi yaptıklarını anlatan Ünlü Şarkıcı Emre Kaya, “Benim ‘Teşekkür Ederim’ diye bir şarkım var, biliyor musunuz?  İrem benim bu şarkımı çok sevdiğini söyledi. Ben de onu ziyarete gelmiştim, Başkanım sağ olsun, geldi beni aldı ve evine kadar götürdü. O güzel bir yürek, o kadar kıymetli bir insan ki ve İrem’e buradan bir an önce Allah’tan şifalar diliyorum. Eminim ki bir sonraki konserimizde İrem’de gelecek, lütfen İrem’den dualarınızı esirgemeyin olur mu? İrem çok güzel bir Burdurlu kız, çok tatlı, onu çok seviyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz, konuşmasının ardından Ünlü Şarkıcı Emre Kaya’ya Burdur anmalığı ve çiçek takdim etti.

 

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ünlü Şarkıcı Emre Kaya, sevilen şarkılarının yanında 90’ların dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirdi. Orkestrasıyla renkli görüntüler oluşturan Emre Kaya, davul eşliğinde gençleri oynatmayı da ihmal etti. Emre Kaya’nın enerjisiyle, Burdurlu gençler doyasıya dans ederek, hep bir ağızdan şarkıları seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.