Emre Aydın Burdur’u Coşturdu

Kültür 24.09.2016 - 16:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Emre Aydın Burdur’u Coşturdu

Emre Aydın Burdur’u Coşturdu
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali kapsamında ünlü sanatçı Emre Aydın Burdur’da sevenleriyle buluştu. Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali’nin 2’nci gününde Emre Aydın konser verdi. Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda düzenlenen konserde ünlü sanatçı Emre Aydın sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Özellikle genç hayranları ön sıralarda konseri izleyebilmek için saatler öncesinden meydandaki yerlerini aldı. Gitarıyla sahneye çıkan Emre Aydın, yaklaşık 2 saat boyunca eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendirerek meydanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu. Konseri, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile çok sayıda vatandaş izledi. Konser sonunda Başkan Ercengiz, Emre Aydın’a teşekkür ederek plaket verdi.
Emre Aydın Burdur’u Coşturdu

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali kapsamında ünlü sanatçı Emre Aydın Burdur’da sevenleriyle buluştu.

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen Göl Festivali’nin 2’nci gününde Emre Aydın konser verdi. Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nda düzenlenen konserde ünlü sanatçı Emre Aydın sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Özellikle genç hayranları ön sıralarda konseri izleyebilmek için saatler öncesinden meydandaki yerlerini aldı. Gitarıyla sahneye çıkan Emre Aydın, yaklaşık 2 saat boyunca eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendirerek meydanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu.

Konseri, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcıları Serdar Başgül ve Hasan Duygulu ile çok sayıda vatandaş izledi.

Konser sonunda Başkan Ercengiz, Emre Aydın’a teşekkür ederek plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.