EMNİYET' TE SULAR DURULMUYOR

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.01.2014 - 13:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EMNİYET' TE SULAR DURULMUYOR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde savcılık talimatıyla yapılan telefon dinlemelerini gerçekleştiren 45 polis memuru, başka ilçelere gönderildi.
Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine düzenlenen 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde başlayan görev değişiklikleri Asayiş Şube Müdürlüğü'nün teknik takip birimini de etkiledi.   45 POLİS MEMURU + 30 İSTİHBARATÇI GÖREVDEN ALINDI   Bu birimde savcılık talimatıyla yapılan telefon dinlemelerini gerçekleştiren 45 polis memuru görevinden alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 11'i rütbeli, 19'u da memur olmak üzere toplam 30 kişi de branştan çıkarıldı.   TAMAMININ TAYİNİ ÇIKTI   Asayiş'in Teknik-Takip bölümünde telefon dinlemeleri yapan 45 polisin tamamının tayini çıktı. İlçe ve birim içinde tayinleri çıkan 45 polis memuru yeni görev yerlerine başladı.   İstanbul Emniyeti'nin önemli noktalarından biri olan telefon dinlemesi bölümünde sokakta takip yapan polis ekipleri için de tayin hazırlığı yapıldığı belirtiliyor.   YENİ MEMURLAR GETİRİLECEK   Bu tayinlerinin ardından telefon dinlemelerine yeni polis memurları getirilecek.   BURSA'DA 30 İSTİHBARATÇI BRANŞTAN ÇIKARILDI   Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 11'i rütbeli (komiser ve üstleri) 19'u da memur olmak üzere toplam 30 kişi, Emniyet Genel müdürlüğü emriyle branştan çıkarılarak il müdürlüğü emrine görevlendirildi. 30 istihbaratçı polis memurunun pasif görevlere atanacağı belirtiliyor.   ŞUBE MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN ALINMIŞTI   Bursa'da 18 Aralık'ta ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü İhsan Yılmaz görevden alınıp Muhabere Elektronik Şube Müdürü olarak görevlendirilmişti. Yerine ise Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan atanmıştı.   DEPREM, OPERASYON SONRASI BAŞLADI   Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişiklikleri başlamıştı.   Operasyon sonrası İstanbul Emniyeti'nde aralarında Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu yaklaşık 100 müdür görevden alınırken, değişikliklerden İstihbarat Daire Başkanlığı da etkilenmişti.   Aralarında PKK, Teknik Takip masaları ve çeşitli sol örgütlerden sorumlu birimlerde görev alan 12 şube müdürü ile müdür yardımcısı görevden alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube'de görevli 200 polisin görev yeri de değiştirilmişti. Vali Selami Altınok İstanbul İl Emniyet Müdürülüğü'ne geldikten sonra,16 müdür yardımcısının görev yerini de değiştirdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde savcılık talimatıyla yapılan telefon dinlemelerini gerçekleştiren 45 polis memuru, başka ilçelere gönderildi.
Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine düzenlenen 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde başlayan görev değişiklikleri Asayiş Şube Müdürlüğü'nün teknik takip birimini de etkiledi.
 
45 POLİS MEMURU + 30 İSTİHBARATÇI GÖREVDEN ALINDI
 
Bu birimde savcılık talimatıyla yapılan telefon dinlemelerini gerçekleştiren 45 polis memuru görevinden alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 11'i rütbeli, 19'u da memur olmak üzere toplam 30 kişi de branştan çıkarıldı.
 
TAMAMININ TAYİNİ ÇIKTI
 
Asayiş'in Teknik-Takip bölümünde telefon dinlemeleri yapan 45 polisin tamamının tayini çıktı. İlçe ve birim içinde tayinleri çıkan 45 polis memuru yeni görev yerlerine başladı.
 
İstanbul Emniyeti'nin önemli noktalarından biri olan telefon dinlemesi bölümünde sokakta takip yapan polis ekipleri için de tayin hazırlığı yapıldığı belirtiliyor.
 
YENİ MEMURLAR GETİRİLECEK
 
Bu tayinlerinin ardından telefon dinlemelerine yeni polis memurları getirilecek.
 
BURSA'DA 30 İSTİHBARATÇI BRANŞTAN ÇIKARILDI
 
Bursa Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli 11'i rütbeli (komiser ve üstleri) 19'u da memur olmak üzere toplam 30 kişi, Emniyet Genel müdürlüğü emriyle branştan çıkarılarak il müdürlüğü emrine görevlendirildi. 30 istihbaratçı polis memurunun pasif görevlere atanacağı belirtiliyor.
 
ŞUBE MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN ALINMIŞTI
 
Bursa'da 18 Aralık'ta ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü İhsan Yılmaz görevden alınıp Muhabere Elektronik Şube Müdürü olarak görevlendirilmişti. Yerine ise Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Erol Turan atanmıştı.
 
DEPREM, OPERASYON SONRASI BAŞLADI
 
Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerine başlatılan 17 Aralık operasyonunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev değişiklikleri başlamıştı.
 
Operasyon sonrası İstanbul Emniyeti'nde aralarında Hüseyin Çapkın'ın da bulunduğu yaklaşık 100 müdür görevden alınırken, değişikliklerden İstihbarat Daire Başkanlığı da etkilenmişti.
 
Aralarında PKK, Teknik Takip masaları ve çeşitli sol örgütlerden sorumlu birimlerde görev alan 12 şube müdürü ile müdür yardımcısı görevden alınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube'de görevli 200 polisin görev yeri de değiştirilmişti. Vali Selami Altınok İstanbul İl Emniyet Müdürülüğü'ne geldikten sonra,16 müdür yardımcısının görev yerini de değiştirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.