EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Gündem 28.04.2022 - 17:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 22.04.2022 günü Yeşilova İlçesine bir araç ile uyuşturucu ve uyarıcı madde getirileceği bilgisine ulaşılması üzerine çalışma yapılmıştır. Tespit edilen aracın takibi esnasında araçtan çeşitli maddelerin atıldığının görülmesi üzerine, araç usulüne uygun bir şekilde durdurulmuştur.  Çevreye atılan maddelerin aranması sonucu; •    36,97 gram eroin olduğu değerlendirilen madde, •    5 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat, •    3 adet çeşitli boyutlarda bıçak ele geçirilmiştir. (S.C.K.), (M.K.) ve araç sürücüsü (F.S.)  Isimli şahıslar savcı kararı ile gözaltına alınmış, şahıslar hakkında “TCK-188 Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve 6136 SKM” suçlarından tahkikata başlanılmış, (S.C.K.), (M.K.), ve (F.S.) isimli şahıslar çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı konularak serbest bırakılmışlardır.  
EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 22.04.2022 günü Yeşilova İlçesine bir araç ile uyuşturucu ve uyarıcı madde getirileceği bilgisine ulaşılması üzerine çalışma yapılmıştır. Tespit edilen aracın takibi esnasında araçtan çeşitli maddelerin atıldığının görülmesi üzerine, araç usulüne uygun bir şekilde durdurulmuştur. 


Çevreye atılan maddelerin aranması sonucu;

•    36,97 gram eroin olduğu değerlendirilen madde,
•    5 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparat,
•    3 adet çeşitli boyutlarda bıçak ele geçirilmiştir.


(S.C.K.), (M.K.) ve araç sürücüsü (F.S.)  Isimli şahıslar savcı kararı ile gözaltına alınmış, şahıslar hakkında “TCK-188 Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve 6136 SKM” suçlarından tahkikata başlanılmış, (S.C.K.), (M.K.), ve (F.S.) isimli şahıslar çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ve yurtdışı yasağı konularak serbest bırakılmışlardır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.