EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Asayiş 01.03.2022 - 09:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU
EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU   Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.   Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 24.02.2022 tarihinde Antalya-Burdur karayolu üzerinde durdurulan bir araçta Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak- Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçları kapsamında (O.D.), (A.M.), (M.R.E.) ve (A.S.) isimli şahıslara yönelik araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda;           •    6,1 gram metamfetamin •    2.4 gram eroin •    Uyuşturucu madde içme ve paketlemek için kullanılan aparatlar ele geçirilmiştir. Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak- Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçları kapsamında 4 şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmiş, şahıslar savcılık sorgularına müteakip salıverilmiştir.      
EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

 
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 
Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 24.02.2022 tarihinde Antalya-Burdur karayolu üzerinde durdurulan bir araçta Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak- Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçları kapsamında (O.D.), (A.M.), (M.R.E.) ve (A.S.) isimli şahıslara yönelik araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda;
         
•    6,1 gram metamfetamin
•    2.4 gram eroin
•    Uyuşturucu madde içme ve paketlemek için kullanılan aparatlar ele geçirilmiştir.


Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak- Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçları kapsamında 4 şahıs gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmiş, şahıslar savcılık sorgularına müteakip salıverilmiştir.

   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.