EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

Asayiş 11.06.2021 - 17:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK
Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi ve men edilmesine yönelik yürütülen çalışmalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.     Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada; (Ö.Ş.) isimli şahsın ikametinde el yapımı içki yapıp piyasaya sunduğu yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, şahsın ikametinde 08.06.2021 günü yapılan aramalarda, 33 litre 600 ml viski, 5 litre şarap ele geçirilmiştir. Olayla ilgili olarak (Ö.Ş.) isimli şüpheli şahsa 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefetten işlem yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi ve men edilmesine yönelik yürütülen çalışmalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
 

 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmada; (Ö.Ş.) isimli şahsın ikametinde el yapımı içki yapıp piyasaya sunduğu yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, şahsın ikametinde 08.06.2021 günü yapılan aramalarda, 33 litre 600 ml viski, 5 litre şarap ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili olarak (Ö.Ş.) isimli şüpheli şahsa 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefetten işlem yapılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.