EMNİYET EKİPLERİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Asayiş 07.11.2020 - 09:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EMNİYET EKİPLERİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Burdur'da güvenlik güçleri uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor...
EMNİYET EKİPLERİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.   Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada 04.11.2020 günü İlimiz merkezinde durdurulan bir yolcu otobüsünde seyahat eden İran uyruklu F.S. isimli şahsa ait koli içerisinde Narkotik Madde Arama Köpeği Sarik ile birlikte yapılan aramada; Piyasa değeri yaklaşık 500.000 TL civarında olan ve Burdur tarihinde ele geçirilen en yüksek miktar olan 1 kilo 165 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.   Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli F.S. isimli şahıs 05.11.2020 günü “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştır.          
Burdur'da güvenlik güçleri uyuşturucu tacirlerine nefes aldırmıyor...

EMNİYET EKİPLERİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMIYOR

Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde uyuşturucu satan, kullanan ve ekimini yapan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla yürütülmektedir.

 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada 04.11.2020 günü İlimiz merkezinde durdurulan bir yolcu otobüsünde seyahat eden İran uyruklu F.S. isimli şahsa ait koli içerisinde Narkotik Madde Arama Köpeği Sarik ile birlikte yapılan aramada;

Piyasa değeri yaklaşık 500.000 TL civarında olan ve Burdur tarihinde ele geçirilen en yüksek miktar olan 1 kilo 165 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

 

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli F.S. isimli şahıs 05.11.2020 günü “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” suçu kapsamında sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştır.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.