Emniyet ekipleri teyakkuzda

Asayiş 07.12.2019 - 09:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Emniyet ekipleri teyakkuzda

  İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı motorize ve yaya ekipler tarafından umuma mahsus park/bahçeler, ana güzergâhlarda, piknik/mesire alanları ve okul çevrelerinde kapsamlı uygulamalar yapıldı.   Yapılan uygulama kapsamında, 10 gün içersinde toplamda 11 şahıs ve 2 iş yerine adli ve idari yaptırım uygulandı.   Burdur Valiliği'nden edinilen bilgiye göre, emniyet ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde; Emre aykırı davranış, açıkta alkol alımı kapsamında 8 şahsa toplam 2.560 TL idari para cezası, sarhoşluk kapsamında 3 şahsa toplam 459 TL idari para cezası, sigara içildiği tespit edilen 1 işyeri hakkında 6.000 TL idari para cezası ve okul öğrencilerine sigara ve çakmak satışı yapıldığı tespit edilen 1 iş yeri (Market) hakkında “Sağlık için Tehlikeli Madde Temini” suçundan adli ve idari işlem uygulandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı motorize ve yaya ekipler tarafından umuma mahsus park/bahçeler, ana güzergâhlarda, piknik/mesire alanları ve okul çevrelerinde kapsamlı uygulamalar yapıldı.

 

Yapılan uygulama kapsamında, 10 gün içersinde toplamda 11 şahıs ve 2 iş yerine adli ve idari yaptırım uygulandı.
 

Burdur Valiliği'nden edinilen bilgiye göre, emniyet ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde;


Emre aykırı davranış, açıkta alkol alımı kapsamında 8 şahsa toplam 2.560 TL idari para cezası, sarhoşluk kapsamında 3 şahsa toplam 459 TL idari para cezası, sigara içildiği tespit edilen 1 işyeri hakkında 6.000 TL idari para cezası ve okul öğrencilerine sigara ve çakmak satışı yapıldığı tespit edilen 1 iş yeri (Market) hakkında “Sağlık için Tehlikeli Madde Temini” suçundan adli ve idari işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.