EMNİYET EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA BULUNDU

Gündem 05.10.2021 - 15:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

EMNİYET EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA BULUNDU

ÇALINAN MOTOSİKLETLER EMNİYET EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA BULUNDU
Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.     Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttükleri Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlardan Motosiklet Hırsızlığı olaylarının aydınlatılması, motosikletlerin bulunmasına yönelik çalışmalarda; Çalıntı motosikletin, İl merkezine bağlı Gökçebağ Köyüne götürülerek plakasız olarak satıldığı bilgisi alınmıştır. Alınan bilgiler doğrultusunda motor ve şasi numaraları silinmiş şekilde (3) adet motosiklet ele geçirilmiş, ele geçirilen motosikletlerden (2) adet motosikletin geçmiş tarihlerde il merkezinden çalınan ve halen aranmakta olan motosikletlerden olduğu anlaşılmış, söz konusu motosikletleri kullanan şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapılmış, ele geçirilen (3) adet motosikleti çalan şahsın, daha önce hakkında Motosiklet Hırsızlığı suçundan işlem yapılan ve halen cezaevinde tutuklu bulunan U. K. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.
ÇALINAN MOTOSİKLETLER EMNİYET EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR SONUCUNDA BULUNDU

Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.  
 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttükleri Malvarlığına Karşı İşlenen Suçlardan Motosiklet Hırsızlığı olaylarının aydınlatılması, motosikletlerin bulunmasına yönelik çalışmalarda;

Çalıntı motosikletin, İl merkezine bağlı Gökçebağ Köyüne götürülerek plakasız olarak satıldığı bilgisi alınmıştır.

Alınan bilgiler doğrultusunda motor ve şasi numaraları silinmiş şekilde (3) adet motosiklet ele geçirilmiş, ele geçirilen motosikletlerden (2) adet motosikletin geçmiş tarihlerde il merkezinden çalınan ve halen aranmakta olan motosikletlerden olduğu anlaşılmış, söz konusu motosikletleri kullanan şahıslar hakkında gerekli adli işlemler yapılmış, ele geçirilen (3) adet motosikleti çalan şahsın, daha önce hakkında Motosiklet Hırsızlığı suçundan işlem yapılan ve halen cezaevinde tutuklu bulunan U. K. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.