EMNİYET ÇOCUKLARI MÜZİĞE YÖNLENDİRİLİYOR

Gündem 15.10.2015 - 14:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EMNİYET ÇOCUKLARI MÜZİĞE YÖNLENDİRİLİYOR

İLKİNDE 400 ÇOCUĞA MÜZİK EĞİTİMİ VERİLEN PROJENİN İKİNCİ AYAĞINDA 350 ÇOCUĞUN MÜZİK EĞİTİMİ ALMASI HEDEFLENİYOR
 Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından suç unsurunun yüksek olduğu bölgelerde kurulan müzik atölyesi ile çocuklar müzikle birleşti. Proje kapsamında 350 çocuğun enstruman çalmayı öğrenmesi amaçlanıyor.  Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Müzik atölyeleri” projesinin ikinci ayağı Kepez ilçesi Şafak Mahallesi Orhangazi Sem Konağı’nda Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve çok sayıda davetli katıldığı törenle açıldı. Özellikle çocukların suça yönelme risklerinin yüksek olduğu bölgelerin tercih edildiği proje kapsamında çocukların enerjilerini faydalı alanlara yöneltmesi amaçlanıyor. Törende konuşan Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, ilkini yaptıkları atölyede 450 çocuğa ücretsiz bir şekilde müzik eğitimi verdiklerini söyledi. Orhangazi Semt Konağı’nın ikinci müzik atölyesi olduğunu belirten Tonbul, “Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından proje kapsamında 113 Bin TL maddi destek sağlanarak sınıfların düzenlenmesi ve müzik aletleri için kullanıldı. Kepez Belediyesi’ne ait konak tarafıma tesis edilmiş ve bu konakta 350 çocuğa müzik eğitimi vermeyi planlıyoruz” dedi. Antalya Valisi Muammer Türker de sanatın faydalarına değindi. Sanat olmazsa toplumu var eden değerlerin eksik olacağına değinen Türker, “Sanat dediğimiz şey toplumun birliğini bütünlüğünü hatta varlığını bir arada tutandır. Sanat olmazsa bizimde millet olma tanımız ve değerlerimiz eksik kalırdı. Bugün bir Yunus’un, Dadaloğlu’nun, Neşat Ertaş’ın olmadığını düşünseydik. Türk milletinin içerisine koyduğumuz değerlerin çoğu eksik kalırdı” dedi. Kesilen kurdele ile hizmete açılan ve içerisinde gitardan bağlamaya, piyanodan çelloya çok sayıda müzik aletinin bulunduğu atölyede çocuklar ilk sınavlarını da Antalya protokolüne verdi. Antalya Valisi Türker, İl Emniyet Müdürü Tonbul ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü atölyeyi gezerek çocuklarla sohbet etti ve seslendirdiği parçaları dinlediler. Atölyede 350 çocuğa ücretsiz bir şekilde müzik eğitimi verilmesi amaçlanıyor.
İLKİNDE 400 ÇOCUĞA MÜZİK EĞİTİMİ VERİLEN PROJENİN İKİNCİ AYAĞINDA 350 ÇOCUĞUN MÜZİK EĞİTİMİ ALMASI HEDEFLENİYOR

 Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından suç unsurunun yüksek olduğu bölgelerde kurulan müzik atölyesi ile çocuklar müzikle birleşti. Proje kapsamında 350 çocuğun enstruman çalmayı öğrenmesi amaçlanıyor. 
Antalya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Müzik atölyeleri” projesinin ikinci ayağı Kepez ilçesi Şafak Mahallesi Orhangazi Sem Konağı’nda Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve çok sayıda davetli katıldığı törenle açıldı. Özellikle çocukların suça yönelme risklerinin yüksek olduğu bölgelerin tercih edildiği proje kapsamında çocukların enerjilerini faydalı alanlara yöneltmesi amaçlanıyor.
Törende konuşan Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, ilkini yaptıkları atölyede 450 çocuğa ücretsiz bir şekilde müzik eğitimi verdiklerini söyledi. Orhangazi Semt Konağı’nın ikinci müzik atölyesi olduğunu belirten Tonbul, “Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından proje kapsamında 113 Bin TL maddi destek sağlanarak sınıfların düzenlenmesi ve müzik aletleri için kullanıldı. Kepez Belediyesi’ne ait konak tarafıma tesis edilmiş ve bu konakta 350 çocuğa müzik eğitimi vermeyi planlıyoruz” dedi.
Antalya Valisi Muammer Türker de sanatın faydalarına değindi. Sanat olmazsa toplumu var eden değerlerin eksik olacağına değinen Türker, “Sanat dediğimiz şey toplumun birliğini bütünlüğünü hatta varlığını bir arada tutandır. Sanat olmazsa bizimde millet olma tanımız ve değerlerimiz eksik kalırdı. Bugün bir Yunus’un, Dadaloğlu’nun, Neşat Ertaş’ın olmadığını düşünseydik. Türk milletinin içerisine koyduğumuz değerlerin çoğu eksik kalırdı” dedi.
Kesilen kurdele ile hizmete açılan ve içerisinde gitardan bağlamaya, piyanodan çelloya çok sayıda müzik aletinin bulunduğu atölyede çocuklar ilk sınavlarını da Antalya protokolüne verdi. Antalya Valisi Türker, İl Emniyet Müdürü Tonbul ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü atölyeyi gezerek çocuklarla sohbet etti ve seslendirdiği parçaları dinlediler.
Atölyede 350 çocuğa ücretsiz bir şekilde müzik eğitimi verilmesi amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.