EMEKLİ BAŞKOMİSER OĞLUNU BACAĞINDAN VURDU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 09:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EMEKLİ BAŞKOMİSER OĞLUNU BACAĞINDAN VURDU

ANTALYA’DA EMEKLİ BAŞKOMİSER, TARTIŞTIĞI OĞLUNU BEYLİK TABANCASIYLA BACAĞINDAN VURDU
Antalya’da emekli başkomiser, tartıştığı oğlunu beylik tabancasıyla bacağından vurdu. Yaralı genç, polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla evin karşısındaki hastaneye götürüldü. Edinilen bilgiye göre, saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Memurevleri Mahallesi Atatürk Devlet Hastanesi karşısındaki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, emekli başkomiser Ferhat O. (63), 19 yaşındaki oğlu Serhat O. ile tartışmaya başladı. Baba oğlun tartışmasının zaman zaman balkona taşındığı öğrenilirken, balkonda tartışan baba oğlu gören çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Devam eden tartışma sonucunda Ferhat O., beylik tabancasıyla oğlu Serhat O.’yu sağ bacağından vurdu. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Serhat O., daha sonra polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla apartmandan çıkarıldı. Atatürk Devlet Hastanesi’nin yakın olması nedeniyle yaralı genç, ambulansa bindirilmeden acil servise götürüldü. Çevredekiler de olanları dikkatle izledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından baba Ferhat O. ise, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.Serhat O.’nun uyuşturucu bağımlısı ve çeşitli suçlardan sabıkası olduğu ileri sürüldü. Görgü tanığı bir kadın karşıda dolmuş beklediğini belirterek, "Çocuk birkaç kez balkona çıktı. 'Yapma yapma' diye sesleniyordu. Adam arkasından silahla koşuyordu. Daha sonra silah sesi duyuldu" dedi.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
ANTALYA’DA EMEKLİ BAŞKOMİSER, TARTIŞTIĞI OĞLUNU BEYLİK TABANCASIYLA BACAĞINDAN VURDU

Antalya’da emekli başkomiser, tartıştığı oğlunu beylik tabancasıyla bacağından vurdu. Yaralı genç, polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla evin karşısındaki hastaneye götürüldü. 
Edinilen bilgiye göre, saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Memurevleri Mahallesi Atatürk Devlet Hastanesi karşısındaki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, emekli başkomiser Ferhat O. (63), 19 yaşındaki oğlu Serhat O. ile tartışmaya başladı. Baba oğlun tartışmasının zaman zaman balkona taşındığı öğrenilirken, balkonda tartışan baba oğlu gören çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Devam eden tartışma sonucunda Ferhat O., beylik tabancasıyla oğlu Serhat O.’yu sağ bacağından vurdu. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Serhat O., daha sonra polis ve sağlık ekiplerinin yardımıyla apartmandan çıkarıldı. Atatürk Devlet Hastanesi’nin yakın olması nedeniyle yaralı genç, ambulansa bindirilmeden acil servise götürüldü. Çevredekiler de olanları dikkatle izledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından baba Ferhat O. ise, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Serhat O.’nun uyuşturucu bağımlısı ve çeşitli suçlardan sabıkası olduğu ileri sürüldü. Görgü tanığı bir kadın karşıda dolmuş beklediğini belirterek, "Çocuk birkaç kez balkona çıktı. 'Yapma yapma' diye sesleniyordu. Adam arkasından silahla koşuyordu. Daha sonra silah sesi duyuldu" dedi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.