EMEKLİ PİLOT, BEYLİK TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2019 - 12:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EMEKLİ PİLOT, BEYLİK TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİ

Antalya’da eşini kaybettikten sonra bunalıma giren emekli astsubay pilot Ahmet Ece (89), başına dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti.
Antalya’da eşini kaybettikten sonra bunalıma giren emekli astsubay pilot Ahmet Ece (89), başına dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti. Ece’nin olayı gerçekleştirdiği silahı yakınlarının intihar etme ihtimaline karşı sakladığı ancak yaşlı adamın bulduğu öğrenildi. Olay, sabah 10.00’da Muratpaşa ilçesi Bahçelievler Mahallesi Teomanpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce eşini kaybettikten sonra yalnız yaşamaya başlayan Ahmet Ece, bunalıma girdi. Beylik tabancası bulunan ve intihar etme ihtimaline karşı yakınlarının silahını sakladığı belirtilen Ece, tabancayı bulup evin mutfağında başına ateş ederek intihar etti. Yakınları tarafından evinde ölü bulunan Ece’nin cenazesi, yapılan işlemlerin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Morgu’na bırakıldı. Ece’nin intihar etmeden önce, yakınlarına yazdığı bir not olduğu da belirtildi.
Antalya’da eşini kaybettikten sonra bunalıma giren emekli astsubay pilot Ahmet Ece (89), başına dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti.

Antalya’da eşini kaybettikten sonra bunalıma giren emekli astsubay pilot Ahmet Ece (89), başına dayadığı beylik tabancasıyla intihar etti. Ece’nin olayı gerçekleştirdiği silahı yakınlarının intihar etme ihtimaline karşı sakladığı ancak yaşlı adamın bulduğu öğrenildi.

Olay, sabah 10.00’da Muratpaşa ilçesi Bahçelievler Mahallesi Teomanpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce eşini kaybettikten sonra yalnız yaşamaya başlayan Ahmet Ece, bunalıma girdi. Beylik tabancası bulunan ve intihar etme ihtimaline karşı yakınlarının silahını sakladığı belirtilen Ece, tabancayı bulup evin mutfağında başına ateş ederek intihar etti. Yakınları tarafından evinde ölü bulunan Ece’nin cenazesi, yapılan işlemlerin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Morgu’na bırakıldı.

Ece’nin intihar etmeden önce, yakınlarına yazdığı bir not olduğu da belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.