EMEKLİ KAHVESİ'NDE NOSTALJİ ESİNTİSİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2018 - 16:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EMEKLİ KAHVESİ'NDE NOSTALJİ ESİNTİSİ

Konyaaltı Emekli Kahvesi'nde nostalji esintisi
Konyaaltı Belediyesi Kent Gönüllüsü Projesi kapsamında udi sanatçı Ruşen Avcı, Emekli Kahvesi sakinlerine konser verdi. Konyaaltı Belediyesi, Kent Gönüllüsü Projesi kapsamında her ay farklı alanlarda uzman meslek erbabı kişileri, bilgi ve tecrübelerini vatandaşlarla paylaşmasını sağlıyor. Bu kapsamda son olarak udi sanatçı Ruşen Avcı, Emekli Kahvesi'nde konser verdi. Nostaljik şarkılarla hatıralarını tazeleyen kent sakinleri, konser süresince kimi zaman dans ile kimi zaman ise alkış tutarak şarkılara eşlik etti. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kent Gönüllüsü Projesi ile farklı meslek alanlarında kariyer yapmış isimleri Konyaaltı'nda bölge halkıyla buluşturduklarını söyledi. "Vatandaşlarımız, mesleğinde bilgi ve deneyim sahibi kişilerin bu birikiminden ücretsiz şekilde yararlanıyor" diyen Muhittin Böcek, bu projenin kimi zaman da sosyal bir etkinliğe dönüştüğünü bildirdi. Muhittin Böcek, Ruşen Avcı'nın konseriyle emekliler keyifli bir gün yaşattığını belirterek, 10 bine yakın üyesi olan Emekli Kahvesi'nde bu tür etkinliklerin devam edeceği ifade etti.
Konyaaltı Emekli Kahvesi'nde nostalji esintisi

Konyaaltı Belediyesi Kent Gönüllüsü Projesi kapsamında udi sanatçı Ruşen Avcı, Emekli Kahvesi sakinlerine konser verdi.

Konyaaltı Belediyesi, Kent Gönüllüsü Projesi kapsamında her ay farklı alanlarda uzman meslek erbabı kişileri, bilgi ve tecrübelerini vatandaşlarla paylaşmasını sağlıyor. Bu kapsamda son olarak udi sanatçı Ruşen Avcı, Emekli Kahvesi'nde konser verdi. Nostaljik şarkılarla hatıralarını tazeleyen kent sakinleri, konser süresince kimi zaman dans ile kimi zaman ise alkış tutarak şarkılara eşlik etti.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kent Gönüllüsü Projesi ile farklı meslek alanlarında kariyer yapmış isimleri Konyaaltı'nda bölge halkıyla buluşturduklarını söyledi.

"Vatandaşlarımız, mesleğinde bilgi ve deneyim sahibi kişilerin bu birikiminden ücretsiz şekilde yararlanıyor" diyen Muhittin Böcek, bu projenin kimi zaman da sosyal bir etkinliğe dönüştüğünü bildirdi. Muhittin Böcek, Ruşen Avcı'nın konseriyle emekliler keyifli bir gün yaşattığını belirterek, 10 bine yakın üyesi olan Emekli Kahvesi'nde bu tür etkinliklerin devam edeceği ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.