ELMALI’YA 52 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Sağlık 21.02.2016 - 12:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ELMALI’YA 52 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

ELMALI’YA 52 YATAKLI DEVLET HASTANESİ
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 52 yataklı Elmalı Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi.  Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı 52 Yataklı yeni Elmalı Devlet Hastanesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ve davetliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Mehteran takımı gösterisi ile devam etti. Mehmet Müezzinoğlu açılış konuşmasında, sağlık hizmeti sunumunun eksiklerini kapatabilmek için 13-14 yıldır gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Güçlü sağlık hizmetleri başardıklarını kaydeden Müezzinoğlu, “Daha çok yatırım, daha çok hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Hastaneye, ambulansa ve acil hizmete ihtiyacı olanların her zaman yanındayız. Millet ne isterse o olacak. AK Parti olarak millet ne derse o olacak diyoruz" diye konuştu. Antalya KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ise, “Yeni Elmalı Devlet Hastanesi’nin teknik donanımı, alt yapısı ve alanında uzman hekimleri ile artık ilçe hastanemiz dışarıya hasta göndermek yerine dışardan hasta kabulüne başladı” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından, 2013 yılında yapımına başlanan 52 yataklı Elmalı Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştiren Müezzinoğlu, servislerde incelemelerde bulundu. Yatan hastaları ziyaret etti.
ELMALI’YA 52 YATAKLI DEVLET HASTANESİ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 52 yataklı Elmalı Devlet Hastanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. 
Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı 52 Yataklı yeni Elmalı Devlet Hastanesi’nin açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ve davetliler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören Mehteran takımı gösterisi ile devam etti. Mehmet Müezzinoğlu açılış konuşmasında, sağlık hizmeti sunumunun eksiklerini kapatabilmek için 13-14 yıldır gece gündüz çalıştıklarını belirtti.
Güçlü sağlık hizmetleri başardıklarını kaydeden Müezzinoğlu, “Daha çok yatırım, daha çok hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Hastaneye, ambulansa ve acil hizmete ihtiyacı olanların her zaman yanındayız. Millet ne isterse o olacak. AK Parti olarak millet ne derse o olacak diyoruz" diye konuştu. Antalya KHB Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ise, “Yeni Elmalı Devlet Hastanesi’nin teknik donanımı, alt yapısı ve alanında uzman hekimleri ile artık ilçe hastanemiz dışarıya hasta göndermek yerine dışardan hasta kabulüne başladı” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, 2013 yılında yapımına başlanan 52 yataklı Elmalı Devlet Hastanesinin açılışını gerçekleştiren Müezzinoğlu, servislerde incelemelerde bulundu. Yatan hastaları ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.