ELEKTRİK FİYATLARINDA İNDİRİM GELİYOR

Ekonomi 27.02.2022 - 12:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

ELEKTRİK FİYATLARINDA İNDİRİM GELİYOR

ELEKTRİK FİYATLARINDA İNDİRİM GELİYOR
Elektrik faturalarına indirim geliyor.  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, tedarik şirketlerine Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) üzerinden elektrik satmak için harekete geçti. Yeni tarifenin geçerli olacağı 1 Mart itibariyle düzenlemeyle birlikte esnafın elektrik faturalarında yüzde 25'lik bir indirim olacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı düzenlemeyle meskenlerde ise yüzde 10-20 arası ek indirim olması bekleniyor.  Öte yandan motorin ve benzinde de indirim yolda.
ELEKTRİK FİYATLARINDA İNDİRİM GELİYOR

Elektrik faturalarına indirim geliyor. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, tedarik şirketlerine Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) üzerinden elektrik satmak için harekete geçti. Yeni tarifenin geçerli olacağı 1 Mart itibariyle düzenlemeyle birlikte esnafın elektrik faturalarında yüzde 25'lik bir indirim olacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı düzenlemeyle meskenlerde ise yüzde 10-20 arası ek indirim olması bekleniyor. 
Öte yandan motorin ve benzinde de indirim yolda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.