EKMEĞİN FİYATI 3 TL OLDU

Ekonomi 15.03.2022 - 09:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

EKMEĞİN FİYATI 3 TL OLDU

EKMEĞİN FİYATI 3 TL OLDU
Ekmek fiyatlarındaki alınan indirim kararının ardından yeniden zam yapılması kararı alındı.   Fırıncıların yaşadıkları sıkıntılar sonrasında, fiyat 2,5 TL'ye çekilerek bakkal ve marketlere ekmek vermeme kararı alınmıştı. Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın fırıncılar ile yapmış olduğu görüşme sonrasında, 15 Mart Salı günü itibari ile ekmeğin 3 TL üzerinden satılması kararı alındı.  
EKMEĞİN FİYATI 3 TL OLDU

Ekmek fiyatlarındaki alınan indirim kararının ardından yeniden zam yapılması kararı alındı.

 

Fırıncıların yaşadıkları sıkıntılar sonrasında, fiyat 2,5 TL'ye çekilerek bakkal ve marketlere ekmek vermeme kararı alınmıştı.

Burdur Valisi Ali Arslantaş'ın fırıncılar ile yapmış olduğu görüşme sonrasında, 15 Mart Salı günü itibari ile ekmeğin 3 TL üzerinden satılması kararı alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.