EĞLENMEK İÇİN 3 KİŞİNİN CEP TELEFONUNU ÇALDI

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.08.2015 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EĞLENMEK İÇİN 3 KİŞİNİN CEP TELEFONUNU ÇALDI

EĞLENMEK İÇİN 3 KİŞİNİN CEP TELEFONUNU ÇALDI
Burdur merkezde 2 kişi ile Akyaka Köyü yakınlarındaki bir petrol istasyonu çalışanından ‘Bir yeri aramam gerekiyor’ bahanesiyle telefon isteyerek kayıplara karışan zanlı, jandarma ve polisin ortak yürüttüğü çalışma sonunda yakalandı. Burdur kent merkezinde biri çocuk 2 kişi ile Akyaka Köyü yakınlarında bulunan bir benzin istasyonundaki kasiyerden yardım bahanesiyle aldığı cep telefonlarını çaldığı öne sürülen zanlı, polis ve jandarmanın yaptığı ortak çalışma ile yakalandı. İddiaya göre, ilk olarak saat 15.30 sıralarında Burdur merkezdeki Ali Kemal Erdem Bulvarı üzerindeki İ.K. isimli çocuktan, birini aramak bahanesiyle cep telefonunu alan E.N. isimli şahıs, aynı cadde üzerinde saat 16.00 sıralarında S.Ö. isimli bir başka şahsı da aynı yöntemlerle kandırarak çaldığı cep telefonuyla kayıplara karıştı. Son olarak Burdur merkeze bağlı Akyaka Köyü yakınlarındaki bir petrol istasyonuna giren E.N., buradaki F.Ş. isimli kasiyerden de aynı yöntemlerle cep telefonu isteyerek plakasız olduğu belirtilen aracıyla hızla uzaklaştığı öğrenildi. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine giden jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra E.N.’nin kaçtığı istikametteki güvenlik güçlerine bilgi verdi. Trafikte plakasız olarak seyrettiği kaydedilen aracın, Karamanlı ilçesi kavşağında emniyet güçleri tarafından yakalandığı belirtildi. Karamanlı polisinin yakaladığı E.N. daha sonra Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Burdur Emniyetinde gerekli işlemleri tamamlanan E.N. daha sonra Burdur Adliyesi’ne sevk edildi. Öte yandan, alınan bilgilere göre, söz konusu zanlının telefon hırsızlığını eğlence maksadıyla yaptığını söylediği öne sürüldü.
EĞLENMEK İÇİN 3 KİŞİNİN CEP TELEFONUNU ÇALDI

Burdur merkezde 2 kişi ile Akyaka Köyü yakınlarındaki bir petrol istasyonu çalışanından ‘Bir yeri aramam gerekiyor’ bahanesiyle telefon isteyerek kayıplara karışan zanlı, jandarma ve polisin ortak yürüttüğü çalışma sonunda yakalandı.

Burdur kent merkezinde biri çocuk 2 kişi ile Akyaka Köyü yakınlarında bulunan bir benzin istasyonundaki kasiyerden yardım bahanesiyle aldığı cep telefonlarını çaldığı öne sürülen zanlı, polis ve jandarmanın yaptığı ortak çalışma ile yakalandı.

İddiaya göre, ilk olarak saat 15.30 sıralarında Burdur merkezdeki Ali Kemal Erdem Bulvarı üzerindeki İ.K. isimli çocuktan, birini aramak bahanesiyle cep telefonunu alan E.N. isimli şahıs, aynı cadde üzerinde saat 16.00 sıralarında S.Ö. isimli bir başka şahsı da aynı yöntemlerle kandırarak çaldığı cep telefonuyla kayıplara karıştı.

Son olarak Burdur merkeze bağlı Akyaka Köyü yakınlarındaki bir petrol istasyonuna giren E.N., buradaki F.Ş. isimli kasiyerden de aynı yöntemlerle cep telefonu isteyerek plakasız olduğu belirtilen aracıyla hızla uzaklaştığı öğrenildi.

Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine giden jandarma ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledikten sonra E.N.’nin kaçtığı istikametteki güvenlik güçlerine bilgi verdi.

Trafikte plakasız olarak seyrettiği kaydedilen aracın, Karamanlı ilçesi kavşağında emniyet güçleri tarafından yakalandığı belirtildi.

Karamanlı polisinin yakaladığı E.N. daha sonra Burdur Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Burdur Emniyetinde gerekli işlemleri tamamlanan E.N. daha sonra Burdur Adliyesi’ne sevk edildi.

Öte yandan, alınan bilgilere göre, söz konusu zanlının telefon hırsızlığını eğlence maksadıyla yaptığını söylediği öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.