EĞİTİMDEKİ PARLAYAN YILDIZ GÖLHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU

Eğitim 21.01.2016 - 15:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EĞİTİMDEKİ PARLAYAN YILDIZ GÖLHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU

EĞİTİMDEKİ PARLAYAN YILDIZ GÖLHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU...
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yar. Doç. Dr. Ersan Okatan: “Gölhisar ilçesi 1999 yılında Meslek Yüksekokulumuzun kuruluşundan bugüne önemli bir değişim geçirmiştir. İlçenin tarım, turizm ve eğitim alanındaki potansiyeli bugün çeşitlenerek artmakta, Meslek Yüksekokulumuz, Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile birlikte bunu sosyal ve bilimsel katkılarla desteklemektedir.  Okulumuz aynı zamanda bölgenin de bir dinamosu durumundadır. Çevre il ve ilçelerden 16 yıldır okulumuza gelip eğitim alan ve mezun olan öğrencilerimiz bölgeye önemli katkılar sağlamaktadır. Okulumuz bugün itibariyle 11 önlisans programında 1554 öğrencisi ile bölgede önemli bir eğitim kurumu haline gelmiş, eğitimde parlayan bir yıldız olmuştur” dedi. MAKÜ Gölhisar MYO Müdürü Yar. Doç. Dr. Ersan Okatan’ın açıklamaları Dergi Ayrıntı’da. http://www.dergiayrinti.com/index.php/ayr/article/view/656
EĞİTİMDEKİ PARLAYAN YILDIZ GÖLHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU...

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Gölhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yar. Doç. Dr. Ersan Okatan: “Gölhisar ilçesi 1999 yılında Meslek Yüksekokulumuzun kuruluşundan bugüne önemli bir değişim geçirmiştir. İlçenin tarım, turizm ve eğitim alanındaki potansiyeli bugün çeşitlenerek artmakta, Meslek Yüksekokulumuz, Gölhisar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile birlikte bunu sosyal ve bilimsel katkılarla desteklemektedir.  Okulumuz aynı zamanda bölgenin de bir dinamosu durumundadır. Çevre il ve ilçelerden 16 yıldır okulumuza gelip eğitim alan ve mezun olan öğrencilerimiz bölgeye önemli katkılar sağlamaktadır. Okulumuz bugün itibariyle 11 önlisans programında 1554 öğrencisi ile bölgede önemli bir eğitim kurumu haline gelmiş, eğitimde parlayan bir yıldız olmuştur” dedi. MAKÜ Gölhisar MYO Müdürü Yar. Doç. Dr. Ersan Okatan’ın açıklamaları Dergi Ayrıntı’da.

http://www.dergiayrinti.com/index.php/ayr/article/view/656

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.