EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

Eğitim 28.12.2013 - 09:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2013- 2014 Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Seydi, Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kökce, Eğitim  Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Menderes Coşkun ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Hafız İbrahim Demiralay Amfisi’nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Fakülte Öğrenci Temsilcisi Hacı Mehmet Öcal yaptı. Öcal, Fakültenin ihtiyaç ve taleplerini dile getirdi. Fakültenin akademik- idari ve fiziki yapılanması hakkında bilgi veren Dekan Prof. Dr. Menderes Coşkun da prensipler çerçevesinde bilimsel, akademik ve mekânsal büyümelerin devam ettiğini söyledi. Üniversitelerin üretilen bilgiyi sektörlere aktarma açısından önemli görevler üstlendiğini, girişimci ve yenilikçi üniversite misyonunu benimseyen SDÜ’nün son yıllarda büyük atılımlar gösterdiğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da “Üniversite demek; eğitim, bilimsel çalışma ve akademik liderlik demektir. Bunların olabilmesi için de yapı ve teknolojik unsurlar etkin olacak şekilde tasarlanmalıdır. Her şeyden önce üniversitelerin teknolojiyle donatılması gerekir. Biz de bu düşünceden hareketle teknolojik altyapımızı sağlamlaştırmaya çalışıyoruz.” diyerek SDÜ’de yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi. SDÜ’nün gittiği yere yenilik götüren ve ışık saçan bir üniversite olduğunu dile getiren İbicioğlu, küreselleşmeyle birlikte rekabetin de kaçınılmaz olduğunu, bu rekabet içerisinde Eğitim Fakültesi akademisyenlerine önemli görevler düştüğünü söyledi. İbicioğlu, Fakültenin mekansal ve altyapı anlamında ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmaların yönetimin gündeminde olduğunu da sözlerine ekledi.
EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2013- 2014 Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Seydi, Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kökce, Eğitim  Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Menderes Coşkun ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Hafız İbrahim Demiralay Amfisi’nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Fakülte Öğrenci Temsilcisi Hacı Mehmet Öcal yaptı. Öcal, Fakültenin ihtiyaç ve taleplerini dile getirdi.

Fakültenin akademik- idari ve fiziki yapılanması hakkında bilgi veren Dekan Prof. Dr. Menderes Coşkun da prensipler çerçevesinde bilimsel, akademik ve mekânsal büyümelerin devam ettiğini söyledi.

Üniversitelerin üretilen bilgiyi sektörlere aktarma açısından önemli görevler üstlendiğini, girişimci ve yenilikçi üniversite misyonunu benimseyen SDÜ’nün son yıllarda büyük atılımlar gösterdiğini vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu da “Üniversite demek; eğitim, bilimsel çalışma ve akademik liderlik demektir. Bunların olabilmesi için de yapı ve teknolojik unsurlar etkin olacak şekilde tasarlanmalıdır. Her şeyden önce üniversitelerin teknolojiyle donatılması gerekir. Biz de bu düşünceden hareketle teknolojik altyapımızı sağlamlaştırmaya çalışıyoruz.” diyerek SDÜ’de yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.

SDÜ’nün gittiği yere yenilik götüren ve ışık saçan bir üniversite olduğunu dile getiren İbicioğlu, küreselleşmeyle birlikte rekabetin de kaçınılmaz olduğunu, bu rekabet içerisinde Eğitim Fakültesi akademisyenlerine önemli görevler düştüğünü söyledi. İbicioğlu, Fakültenin mekansal ve altyapı anlamında ihtiyaçlarına cevap verecek çalışmaların yönetimin gündeminde olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.