“EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR”

Siyaset 17.07.2019 - 14:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR”

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur’da devam eden eğitim yatırımları ile ilgili açıklamada bulundu.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur’da devam eden eğitim yatırımları ile ilgili açıklamada bulundu. Burdur’da devam eden eğitim yatırımları ile ilgili bilgilendirmede bulunan Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Merkezde HACI RAHMİ SULTAN ORTAOKULUMUZUN inşaat çalışmaları devam etmektedir. İhale bedeli 7.894.200,00 TL olan, bu okulumuzun inşaatı 30 seviyesindedir. Yine devam eden bir diğer eğitim yatırımımız 16 Derslik + 2 Atölye Gölhisar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi inşaatının ihale bedeli 10.853.640,00 TL’dir. İl Özel İdare Müdürlüğümüz tarafından 21/09/2018 tarihinde yer teslimi yapılan bu okulumuzun inşaatı 30 seviyesinde olup, ihaleyi alan firma tarafından çalışmalar devam etmektedir. Yine Gölhisar İlçemizde inşaatı devam eden 08/03/2019 tarihinde yer teslimi gerçekleşen Dr. Osman ÖZTÜRK 16 derslikli ortaokul inşaatı 15 seviyesindedir. İhale bedeli 7.339.600,00 TL olan okulumuzun inşaatı devam etmektedir. Burdur’umuzda devam eden tüm eğitim yatırımlarını yakından takip etmekteyiz. Müteahhitten kaynaklı sorun yaşanan okullarımızla ilgili de Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüzle görüşmelerimiz gerçekleştiriyoruz. 2002 Yılından bugünü Burdur’umuzda birçok eğitim yatırımını kazandırarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bugünden sonra da Eğitim Kenti Burdur’umuza yakışan Eğitim yatırımlarını kazandırmak için çalışmalarımız devam edecek.” Açıklamasında bulundular.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur’da devam eden eğitim yatırımları ile ilgili açıklamada bulundu.

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Burdur’da devam eden eğitim yatırımları ile ilgili açıklamada bulundu.

Burdur’da devam eden eğitim yatırımları ile ilgili bilgilendirmede bulunan Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur Merkezde HACI RAHMİ SULTAN ORTAOKULUMUZUN inşaat çalışmaları devam etmektedir. İhale bedeli 7.894.200,00 TL olan, bu okulumuzun inşaatı 30 seviyesindedir. Yine devam eden bir diğer eğitim yatırımımız 16 Derslik + 2 Atölye Gölhisar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi inşaatının ihale bedeli 10.853.640,00 TL’dir. İl Özel İdare Müdürlüğümüz tarafından 21/09/2018 tarihinde yer teslimi yapılan bu okulumuzun inşaatı 30 seviyesinde olup, ihaleyi alan firma tarafından çalışmalar devam etmektedir. Yine Gölhisar İlçemizde inşaatı devam eden 08/03/2019 tarihinde yer teslimi gerçekleşen Dr. Osman ÖZTÜRK 16 derslikli ortaokul inşaatı 15 seviyesindedir. İhale bedeli 7.339.600,00 TL olan okulumuzun inşaatı devam etmektedir. Burdur’umuzda devam eden tüm eğitim yatırımlarını yakından takip etmekteyiz. Müteahhitten kaynaklı sorun yaşanan okullarımızla ilgili de Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüzle görüşmelerimiz gerçekleştiriyoruz. 2002 Yılından bugünü Burdur’umuzda birçok eğitim yatırımını kazandırarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bugünden sonra da Eğitim Kenti Burdur’umuza yakışan Eğitim yatırımlarını kazandırmak için çalışmalarımız devam edecek.” Açıklamasında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.