Eğirdir Yelken Yarışı sona erdi

Spor 31.10.2016 - 12:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Eğirdir Yelken Yarışı sona erdi

Eğirdir Altın Elma Optimist Yelken Yarışı Sona Erdi
Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Isparta'nın Eğirdir ilçesinde düzenlenen Altın Elma Optimist Yelken Yarışı sona erdi Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Isparta'nın Eğirdir ilçesinde düzenlenen Altın Elma Optimist Yelken Yarışı sona erdi. Türkiye Yelken Federasyonu, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve 120 sporcunun katıldığı yarışlar 3 gün sürdü. Organizasyonda 5 yaş kategorisinde Adana Yelken Kulübünden Necat Yalçın, 6 yaş kategorisinde İskenderun Yelken Kulübünden Aras Çınar, 7 yaş kategorisinde Bodrum Yelken Kulübünden Poyraz Eroğlu, 10 yaş kategorisinde Göcek Yelken Kulübünden Ömer Turgut ve 11 yaş kategorisinde Urla Yelken Kulübünden Sarp Namdar birinci oldu. Dereceye giren sporculara 52 kupa verilirken en küçük iki yarışçıya da madalya verildi. Yarışlarda görev alan hakemlere Eğirdir Belediyesi tarafından gül sepeti ve elma hediye edildi.   Eğirdir spor açısında iyi bir hafta geçirdi Ödül ve kapanış töreninde Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Eğirdir Gölümüzde yıllardır yelken konusunda yerel antrenmanlar ve yarışları yapıyoruz. Birkaç defa federasyonla yapılan faaliyetimiz oldu. Bu yıl Isparta Yelken temsilcimiz, Gençlik Spor il müdürlüğü ve antrenörlerin başarılı çalışmaları sonucu bizlere bu işin yapılmasının uygun olacağı söylendiler. Kaymakam beyle birlikte peki dedik. Daha önce bizim sporcularımızın gittikleri yarışlarda edindikleri dostluklara misafir takımlarımız ilçemize geldi. Biz onları karşılamaktan ağırlamaktan gurur duyduk. Kazasız belasız bir yarış tamamlandı. Mutluluktan neredeyse uçuyoruz. Baskette Fethiye'yi yendik, Voleybolda İstanbul Es'i yendik, futbolda Antalya'da Konyaaltı Belediyesporu yendik. Spor açısında Eğirdir iyi bir hafta geçirdi. Bu genç sporcular öpücükler veriyorum, ayaklarına kollarına akıllarına sağlıklar diliyorum katılımınız için hepinize saygılar sunuyorum" dedi.   Eğirdir'de yapılan yelken yarışlarına federasyondan destek Yelken Federasyon Başkanı Serhat Belli de, "Bu yıl yelken yarış sezonunu Eğirdir yarışları ile bitiriyoruz. Eğirdir'de yapılan yarışlara katılan destek olan bütün kulüplere ve yarışçılarımıza teşekkür ediyorum. Buraya gelip bu yarışlara katılan herkes geleceğin şampiyonlarıdır. Garda'yı görenler vardır. Eğirdir de bizim bir Garda'mız olabilir. Güzel bir rüzgar var göle giriş çıkışlar çok güzel ve elverişli. Bundan sonra bu sporun yapılabileceği hemen hemen en güzel göl burası."
Eğirdir Altın Elma Optimist Yelken Yarışı Sona Erdi

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Isparta'nın Eğirdir ilçesinde düzenlenen Altın Elma Optimist Yelken Yarışı sona erdi

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Isparta'nın Eğirdir ilçesinde düzenlenen Altın Elma Optimist Yelken Yarışı sona erdi.

Türkiye Yelken Federasyonu, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve 120 sporcunun katıldığı yarışlar 3 gün sürdü. Organizasyonda 5 yaş kategorisinde Adana Yelken Kulübünden Necat Yalçın, 6 yaş kategorisinde İskenderun Yelken Kulübünden Aras Çınar, 7 yaş kategorisinde Bodrum Yelken Kulübünden Poyraz Eroğlu, 10 yaş kategorisinde Göcek Yelken Kulübünden Ömer Turgut ve 11 yaş kategorisinde Urla Yelken Kulübünden Sarp Namdar birinci oldu. Dereceye giren sporculara 52 kupa verilirken en küçük iki yarışçıya da madalya verildi. Yarışlarda görev alan hakemlere Eğirdir Belediyesi tarafından gül sepeti ve elma hediye edildi.

 

Eğirdir spor açısında iyi bir hafta geçirdi

Ödül ve kapanış töreninde Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Eğirdir Gölümüzde yıllardır yelken konusunda yerel antrenmanlar ve yarışları yapıyoruz. Birkaç defa federasyonla yapılan faaliyetimiz oldu. Bu yıl Isparta Yelken temsilcimiz, Gençlik Spor il müdürlüğü ve antrenörlerin başarılı çalışmaları sonucu bizlere bu işin yapılmasının uygun olacağı söylendiler. Kaymakam beyle birlikte peki dedik. Daha önce bizim sporcularımızın gittikleri yarışlarda edindikleri dostluklara misafir takımlarımız ilçemize geldi. Biz onları karşılamaktan ağırlamaktan gurur duyduk. Kazasız belasız bir yarış tamamlandı. Mutluluktan neredeyse uçuyoruz. Baskette Fethiye'yi yendik, Voleybolda İstanbul Es'i yendik, futbolda Antalya'da Konyaaltı Belediyesporu yendik. Spor açısında Eğirdir iyi bir hafta geçirdi. Bu genç sporcular öpücükler veriyorum, ayaklarına kollarına akıllarına sağlıklar diliyorum katılımınız için hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

 

Eğirdir'de yapılan yelken yarışlarına federasyondan destek

Yelken Federasyon Başkanı Serhat Belli de, "Bu yıl yelken yarış sezonunu Eğirdir yarışları ile bitiriyoruz. Eğirdir'de yapılan yarışlara katılan destek olan bütün kulüplere ve yarışçılarımıza teşekkür ediyorum. Buraya gelip bu yarışlara katılan herkes geleceğin şampiyonlarıdır. Garda'yı görenler vardır. Eğirdir de bizim bir Garda'mız olabilir. Güzel bir rüzgar var göle giriş çıkışlar çok güzel ve elverişli. Bundan sonra bu sporun yapılabileceği hemen hemen en güzel göl burası."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.