Efeler Burdur’u salladı

Kültür 09.04.2014 - 19:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Efeler Burdur’u salladı

İlimizde yapılan 2013-2014 Okul Sporları Halkoyunları Yıldız Grup Yarışmaları bugün yapılan müsabakalarla sona erdi.
Hüsnü Bayer Sor Salonunda yapılan yarışmalara, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Mustafa SAATCI, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Kemal SEVER, Spor Şube Müdür Vekili Selçuk ÖRNEK, MAKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, daire amirleri ve halkımızın katılımıyla coşkulu bir şekilde geçmiştir.Açılış konuşmasını yapan Spor Şube Müdür Vekili Selçuk ÖRNEK "İlimizde düzenlenen 2013-2014 Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Grup Yarışmaları gelen takımla sporcularımıza antrenör ve idarecilerimizi ilimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müsabakaların fair play ruhu içinde geçmesini organizasyonda emeği geçen hakem arkadaşlarımıza ve personellerimize teşekkür eder iyi seyirler dilerim." dedi.  Müsabakalar Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halk Oyunları ekibi gösterisinden sonra başlamıştır. Düzenlemeledi 5 , düzenlemesizde 9 takım katılmıştır.Yıldızlar Düzenlemesiz ve Düzenlemeli dalda dereceye giren takımlara ödüllerini veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Kemal SEVER, Spor Şube Müdür Vekili Selçuk ÖRNEK, MAKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK takımlara ödüllerini verdiler.Yıldızlar Düzenlemesiz Dalda Dereceye Giren Manisa Gazi Ortaokulu İzmir Sevgi Fırat Akın Ortaokulu Aydın Buharkent Zafer Ortaokulu Antalya Vali Saim Çotur Ortaokulu Yıldızlar Düzenlemeli Dal Aydın Kuşadası Nermin Metin Ortaokulu Burdur Gazi Ortaokulu Denizli Atatürk Ortaokulu Antalya Özel Toros Ortaokulu
İlimizde yapılan 2013-2014 Okul Sporları Halkoyunları Yıldız Grup Yarışmaları bugün yapılan müsabakalarla sona erdi.

Hüsnü Bayer Sor Salonunda yapılan yarışmalara, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Mustafa SAATCI, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Kemal SEVER, Spor Şube Müdür Vekili Selçuk ÖRNEK, MAKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK, daire amirleri ve halkımızın katılımıyla coşkulu bir şekilde geçmiştir.

Açılış konuşmasını yapan Spor Şube Müdür Vekili Selçuk ÖRNEK "İlimizde düzenlenen 2013-2014 Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Grup Yarışmaları gelen takımla sporcularımıza antrenör ve idarecilerimizi ilimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müsabakaların fair play ruhu içinde geçmesini organizasyonda emeği geçen hakem arkadaşlarımıza ve personellerimize teşekkür eder iyi seyirler dilerim." dedi.  Müsabakalar Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Halk Oyunları ekibi gösterisinden sonra başlamıştır. Düzenlemeledi 5 , düzenlemesizde 9 takım katılmıştır.

Yıldızlar Düzenlemesiz ve Düzenlemeli dalda dereceye giren takımlara ödüllerini veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun ERCENGİZ,
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Kemal SEVER, Spor Şube Müdür Vekili Selçuk ÖRNEK, MAKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet ŞİMŞEK takımlara ödüllerini verdiler.

Yıldızlar Düzenlemesiz Dalda Dereceye Giren

  1. Manisa Gazi Ortaokulu
  2. İzmir Sevgi Fırat Akın Ortaokulu
  3. Aydın Buharkent Zafer Ortaokulu
  4. Antalya Vali Saim Çotur Ortaokulu

Yıldızlar Düzenlemeli Dal

  1. Aydın Kuşadası Nermin Metin Ortaokulu
  2. Burdur Gazi Ortaokulu
  3. Denizli Atatürk Ortaokulu
  4. Antalya Özel Toros Ortaokulu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.