Eczaneler Maske Fiyatlarından Muzdarip

Gündem 19.03.2020 - 12:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Eczaneler Maske Fiyatlarından Muzdarip

Corona virüsüne karşı ülke genelinde uygulanan tedbirler vatandaşa yansımaya başladı.
Corona virüsüne karşı ülke genelinde uygulanan tedbirler vatandaşa yansımaya başladı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın toplu yerlerden uzak durun, kendinizi koruyun uyarılarından sonra vatandaşların kolonya, dezenfektan ve maskeye talep göstermesinden sonra fiyatların ikiye, üçe katlamasıyla Burdur eczacıları da muzdarip. Bilgisine başvurduğumuz eczaneler; “Birkaç hafta önce iki liraya sattığımız maskeler bugün bizlere 4.5-5 liradan geliyor. Bizler beş liraya satmaya kalktığımız zaman da fiyatları biz artırmış gibi algılanıyoruz. Hal bu ki bize ecza depolarından gelen fiyatlarla satıyoruz. Eczanelerimizde maske, kolonya ve dezenfekte solüsyonlar gibi ürünler dahil hiçbir ilaç stok olmaz. İhtiyaca göre alırız, bir fiyat artışı varsa bu da ecza depolarından kaynaklanmaktadır. İçimizde eskiden kalan bu ürünleri veya zam gelecek diye çok miktarda alan eczacı arkadaşımız var mıdır, mutlaka vardır. Ancak bütün eczaneleri zan altında bırakmaya sebep değildir. Bu da bir ilde bir elin parmaklarını geçmez.” dediler.
Corona virüsüne karşı ülke genelinde uygulanan tedbirler vatandaşa yansımaya başladı.

Corona virüsüne karşı ülke genelinde uygulanan tedbirler vatandaşa yansımaya başladı.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın toplu yerlerden uzak durun, kendinizi koruyun uyarılarından sonra vatandaşların kolonya, dezenfektan ve maskeye talep göstermesinden sonra fiyatların ikiye, üçe katlamasıyla Burdur eczacıları da muzdarip. Bilgisine başvurduğumuz eczaneler; “Birkaç hafta önce iki liraya sattığımız maskeler bugün bizlere 4.5-5 liradan geliyor. Bizler beş liraya satmaya kalktığımız zaman da fiyatları biz artırmış gibi algılanıyoruz. Hal bu ki bize ecza depolarından gelen fiyatlarla satıyoruz. Eczanelerimizde maske, kolonya ve dezenfekte solüsyonlar gibi ürünler dahil hiçbir ilaç stok olmaz. İhtiyaca göre alırız, bir fiyat artışı varsa bu da ecza depolarından kaynaklanmaktadır. İçimizde eskiden kalan bu ürünleri veya zam gelecek diye çok miktarda alan eczacı arkadaşımız var mıdır, mutlaka vardır. Ancak bütün eczaneleri zan altında bırakmaya sebep değildir. Bu da bir ilde bir elin parmaklarını geçmez.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.