ECZANE VİTAMİN AÇILDI

Sağlık 03.09.2016 - 17:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ECZANE VİTAMİN AÇILDI

BURDUR İSTASYON CADDESİNDE VİTAMİN ECZANESİ AÇILDI.
Kartalpınar Akaryakıt Ürünleri ve Emlak’ın sahibi, AK Parti İl Yönetimi Üyesi Mehmet İzgi’nin kızı Semiha İzgi’nin eczanesi olan Eczane Vitamin’in açılışında çok sayıda davetli katıldı. Kurdele kesimini yapan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Mehmet İzgi’nin kızı Semiha İzgi yıllarca emek verdi. Lise ve üniversite derken mezun oldu. Mezuniyetle beraber Burdur’umuza bir işyeri kazandırmış oluyor. İnşallah bereketli olur. Mehmet İzgi ve ailesini tebrik ediyorum” dedi. Eczacı Semiha İzgi ise küçüklükten beri eczacılık hedefi olduğunu, bunun için İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazanıp tamamladığını belirterek, bir süre devlet hastanesinde görev yapıp, eczacılığı iyice kavradıktan sonra Eczane Vitamin’i açtığını kaydetti ve tüm katılımcılara bu mutu gününde yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Açılışa AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu,  Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem, Ak Parti ve MHP İl Başkanları, İşadamları ve vatandaşlar katıldı. 
BURDUR İSTASYON CADDESİNDE VİTAMİN ECZANESİ AÇILDI.

Kartalpınar Akaryakıt Ürünleri ve Emlak’ın sahibi, AK Parti İl Yönetimi Üyesi Mehmet İzgi’nin kızı Semiha İzgi’nin eczanesi olan Eczane Vitamin’in açılışında çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesimini yapan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, “Mehmet İzgi’nin kızı Semiha İzgi yıllarca emek verdi. Lise ve üniversite derken mezun oldu. Mezuniyetle beraber Burdur’umuza bir işyeri kazandırmış oluyor. İnşallah bereketli olur. Mehmet İzgi ve ailesini tebrik ediyorum” dedi.

Eczacı Semiha İzgi ise küçüklükten beri eczacılık hedefi olduğunu, bunun için İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazanıp tamamladığını belirterek, bir süre devlet hastanesinde görev yapıp, eczacılığı iyice kavradıktan sonra Eczane Vitamin’i açtığını kaydetti ve tüm katılımcılara bu mutu gününde yalnız bırakmadığı için teşekkür etti.

Açılışa AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu,  Çavdır Belediye Başkanı Mustafa Uysal, Kemer Belediye Başkanı Durmuş Erdem, Ak Parti ve MHP İl Başkanları, İşadamları ve vatandaşlar katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.