ECEL UYURKEN YAKALADI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2019 - 15:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ECEL UYURKEN YAKALADI

Alanya’da uyurken kalp krizi geçiren adam hayatını kaybetti
Antalya’nın Alanya ilçesinde uyurken kalp krizi geçirdiği tahmin edilen bir kişi ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre dün Antalya’dan çalışmak için Alanya’ya gelen Celal Öztürk (57), burada bir yakının dövmeci dükkanında geceyi geçirdi. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için gelen yakını Öztürk’ü çekyat üzerinde hareketsiz yattığı görerek durumu 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde Öztürk’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen Öztürk’ün ilk belirlemelere göre kalp krizi nedeniyle öldüğü tahmin edildi. Olay yeri ekiplerinin çevrede yaptığı incelemenin ardından Öztürk’ün cesedi Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Mezarlığı morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Alanya’da uyurken kalp krizi geçiren adam hayatını kaybetti

Antalya’nın Alanya ilçesinde uyurken kalp krizi geçirdiği tahmin edilen bir kişi ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre dün Antalya’dan çalışmak için Alanya’ya gelen Celal Öztürk (57), burada bir yakının dövmeci dükkanında geceyi geçirdi. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için gelen yakını Öztürk’ü çekyat üzerinde hareketsiz yattığı görerek durumu 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde Öztürk’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen Öztürk’ün ilk belirlemelere göre kalp krizi nedeniyle öldüğü tahmin edildi. Olay yeri ekiplerinin çevrede yaptığı incelemenin ardından Öztürk’ün cesedi Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Mezarlığı morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.