Eber Gölü’ndeki sazlık alanda yangın çıktı

Gündem 03.04.2017 - 16:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Eber Gölü’ndeki sazlık alanda yangın çıktı

Sazlık yangınında kaplumbağa ve kuşlar telef oldu
  Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan Eber Gölü’ndeki sazlık alanda çıkan yangında kaplumbağalar ve kuşlar başta olmak üzere birçok canlı telef oldu. Bolvadin İlçesinde Eber Gölü’nde sazlık yangını çıktı. Çıkan yangına Bolvadin Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Rüzgârın da etkisiyle geniş alana yayılan alevleri ekipler güçlükle kontrol altına aldı Eber Gölü’ndeki sazlıklardan yükselen alevler ilçe merkezinden de görüldü. Yangın sonucu, gölde yaşayan kaplumbağa ve kuş türü telef oldu. Yangında onlarca dönüm sazlık alan kül olurken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan çalışmanın sürdüğü bildirildi.
Sazlık yangınında kaplumbağa ve kuşlar telef oldu

 

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan Eber Gölü’ndeki sazlık alanda çıkan yangında kaplumbağalar ve kuşlar başta olmak üzere birçok canlı telef oldu.

Bolvadin İlçesinde Eber Gölü’nde sazlık yangını çıktı. Çıkan yangına Bolvadin Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Rüzgârın da etkisiyle geniş alana yayılan alevleri ekipler güçlükle kontrol altına aldı Eber Gölü’ndeki sazlıklardan yükselen alevler ilçe merkezinden de görüldü. Yangın sonucu, gölde yaşayan kaplumbağa ve kuş türü telef oldu. Yangında onlarca dönüm sazlık alan kül olurken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için başlatılan çalışmanın sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.