E-DEVLET ÜZERİNDEN ABONELİK İPTALİ BAŞLADI

Gündem 26.10.2020 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

E-DEVLET ÜZERİNDEN ABONELİK İPTALİ BAŞLADI

Elektrik, İnternet, sim kartı gibi çeşitli aboneliklerin iptali için vatandaşların çeşitli zorluklar ile karşılaşma dönemi E-devlet üzerinden iptal etme ile artık sona eriyor...
İnternet sim kartı, uydu televizyon gibi abonelik gerektiren hizmetlerin iptali, firmaların istekleri nedeniyle adeta çile dönüşmektedir.   Bu kapsamda vatandaşlara kolaylık olabilmek için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTİK) tarafından Resmî Gazetede yayımlanan karara göre, gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra abonelik iptalleri artık e-devlet üzerinden yapılabilecek.   Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren müjdeli haber Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan geldi.  Televizyon, internet, telefon gibi abonelik sözleşmelerinin iptali için istenen faks, imzalı dilekçe ve kimlik ibrazı dönemi artık sona eriyor. Adeta vatandaşların çilesi haline gelen sözleşme feshi, BTİK tarafından çalışmaların tamamlanmasıyla e-devlet üzerinden yapılması mümkün olacak.   160 MİLYON ABONEYE MÜJDELİ HABER Aydın Ağaoğlu, “Mevzuata göre, abonelik tesisini sağlayan yöntemden daha ağır bir yöntemle fesih yapılamaz. Bazen güvenlikten bahsediyorlar. İşlerine geldiği zaman o kadar çok güzel sorguluyorlar ancak abone tarafından fesih talebi geldiği zaman halk deyimiyle, yokuşa sürüyorlar. Artık abonelik çilesi son buluyor. Bugün Türkiye’de 160 milyon abonelik var. 83 milyon cep telefonu aboneliği, 60 milyon internet aboneliği var. Uydu televizyon ve sabit telefon aboneliğini eklediğiniz zaman 160 milyonun üzerindeki abonelere 'gözünüz aydın' diyorum.  Artık abonelik feshetmek, prangalardan kurtulmak gibi zor olmayacak.” İfadelerini kullandı.
Elektrik, İnternet, sim kartı gibi çeşitli aboneliklerin iptali için vatandaşların çeşitli zorluklar ile karşılaşma dönemi E-devlet üzerinden iptal etme ile artık sona eriyor...

İnternet sim kartı, uydu televizyon gibi abonelik gerektiren hizmetlerin iptali, firmaların istekleri nedeniyle adeta çile dönüşmektedir.

 

Bu kapsamda vatandaşlara kolaylık olabilmek için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTİK) tarafından Resmî Gazetede yayımlanan karara göre, gerekli çalışmalar tamamlandıktan sonra abonelik iptalleri artık e-devlet üzerinden yapılabilecek.

 

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren müjdeli haber Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumundan geldi. 

Televizyon, internet, telefon gibi abonelik sözleşmelerinin iptali için istenen faks, imzalı dilekçe ve kimlik ibrazı dönemi artık sona eriyor. Adeta vatandaşların çilesi haline gelen sözleşme feshi, BTİK tarafından çalışmaların tamamlanmasıyla e-devlet üzerinden yapılması mümkün olacak.

 

160 MİLYON ABONEYE MÜJDELİ HABER

Aydın Ağaoğlu, “Mevzuata göre, abonelik tesisini sağlayan yöntemden daha ağır bir yöntemle fesih yapılamaz. Bazen güvenlikten bahsediyorlar. İşlerine geldiği zaman o kadar çok güzel sorguluyorlar ancak abone tarafından fesih talebi geldiği zaman halk deyimiyle, yokuşa sürüyorlar. Artık abonelik çilesi son buluyor.

Bugün Türkiye’de 160 milyon abonelik var. 83 milyon cep telefonu aboneliği, 60 milyon internet aboneliği var. Uydu televizyon ve sabit telefon aboneliğini eklediğiniz zaman 160 milyonun üzerindeki abonelere 'gözünüz aydın' diyorum.  Artık abonelik feshetmek, prangalardan kurtulmak gibi zor olmayacak.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.