DURAKLAR TAMAM; SIRA DURAK KÜTÜPHANEDE

Yaşam 09.11.2017 - 08:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DURAKLAR TAMAM; SIRA DURAK KÜTÜPHANEDE

Burdur Kent merkezinde tamamlanan duraklara kütüphane eklenmesi kültürel bir hizmet oluşturacak.
Türkiye genelinde Malatya, Giresun, Bağcılar Belediyelerinin vatandaşların hizmetine sunduğu durak kütüphanelerinin Burdur merkezde de yapılmasıyla kültürel bir hizmete imza atılmış olacak. Bilindiği üzere Burdur Belediyesi atölyelerinde yenilenen kapalı sistemdeki bazı duraklara klima, televizyon, oturma grubu, ışık sistemleri eklenmişti. Müze durağı, KYK önündeki durak ve hatta Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal yerleşkesi içerisinde yer alan duraklara portatif kitaplıklar konulabilir. Duraklarda otobüs bekleyen vatandaşların kitap ve masaüstü yayınları okuyarak zaman geçirebileceği, üniversitelilerin okuduğu kitap sayılarının artırılacağı, istediği kitabı yanında götürebileceği bir hizmet eğitim kenti Burdur markasına katkı koyacak. ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI GİBİ Durak kütüphanelerle kent merkezinin muhtelif yerlerine konulan engelli şarj istasyonları gibi portatif kitaplıklar veya kütüphaneler vatandaşların evlerinde okuyup bitirdikleri kitapları koyabileceği,  kitapçıların kitap bağışında bulunacağı, bir gün önceki gazetelerin iade edilmeyip bağışlanacağı bir ortam oluşturabilir.  
Burdur Kent merkezinde tamamlanan duraklara kütüphane eklenmesi kültürel bir hizmet oluşturacak.

Türkiye genelinde Malatya, Giresun, Bağcılar Belediyelerinin vatandaşların hizmetine sunduğu durak kütüphanelerinin Burdur merkezde de yapılmasıyla kültürel bir hizmete imza atılmış olacak. Bilindiği üzere Burdur Belediyesi atölyelerinde yenilenen kapalı sistemdeki bazı duraklara klima, televizyon, oturma grubu, ışık sistemleri eklenmişti. Müze durağı, KYK önündeki durak ve hatta Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İstiklal yerleşkesi içerisinde yer alan duraklara portatif kitaplıklar konulabilir.

Duraklarda otobüs bekleyen vatandaşların kitap ve masaüstü yayınları okuyarak zaman geçirebileceği, üniversitelilerin okuduğu kitap sayılarının artırılacağı, istediği kitabı yanında götürebileceği bir hizmet eğitim kenti Burdur markasına katkı koyacak.

ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI GİBİ

Durak kütüphanelerle kent merkezinin muhtelif yerlerine konulan engelli şarj istasyonları gibi portatif kitaplıklar veya kütüphaneler vatandaşların evlerinde okuyup bitirdikleri kitapları koyabileceği,  kitapçıların kitap bağışında bulunacağı, bir gün önceki gazetelerin iade edilmeyip bağışlanacağı bir ortam oluşturabilir.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.