Akıllı Akü Afyonkarahisar’da Tanıtıldı

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2014 - 15:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Akıllı Akü Afyonkarahisar’da Tanıtıldı

CEP TELEFONU İLE BAĞLANTI KURABİLEN AKILLI AKÜ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Türk mühendisler tarafından tasarlanan ve Yiğit akü tarafından üretimine başlanan ‘Akıllı Akü’, Afyonkarahisar’da tanıtıldı. Cep telefonu ile bluetooth üzerinden bağlantı kurulabilen akü, şarj durumunu göstermesinin yanı sıra en yakın servis ve bayi noktalarına da erişimi kolaylaştırıyor. Afyonkarahisar’da 'Prestige V3.0' adıyla piyasaya çıkan akıllı akünün tanıtımını yapan Yiğit Akü Genel Müdürü Dr. Hulki Büyükkalender, Türkiye’nin alanındaki en büyük firmalarından biri olan Yiğit Akü’nün dünyada bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi. Akıllı akünün 62 kişilik uzman bir ekiple 5 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu dile getiren Büyükkalender, “Akü akıllı telefonlara doğrudan temas ediyor. Akıllı telefon ile görülebiliyor. Bunun yanında akünün bütün değerleri ve istasyonlar görülebiliyor. Bu akü ile dünya çapında bir uygulamayı başlatmış olduk. Bu akü hem firmamıza hem de ülke ekonomimize ihracat noktasında büyük getiriler sağlayacak. Akümüz çevrecidir. En basitinden akünün çevreye zarar vermeden toplatılması sağlanacak” dedi.Akıllı akünün şarj durumunun akıllı cihazlarla izlenebileceği gibi aynı zamanda en yakın servis ve bayi noktasına da kolaylıkla erişimin sağlanabileceği aktarıldı.
CEP TELEFONU İLE BAĞLANTI KURABİLEN AKILLI AKÜ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Türk mühendisler tarafından tasarlanan ve Yiğit akü tarafından üretimine başlanan ‘Akıllı Akü’, Afyonkarahisar’da tanıtıldı. Cep telefonu ile bluetooth üzerinden bağlantı kurulabilen akü, şarj durumunu göstermesinin yanı sıra en yakın servis ve bayi noktalarına da erişimi kolaylaştırıyor. 
Afyonkarahisar’da 'Prestige V3.0' adıyla piyasaya çıkan akıllı akünün tanıtımını yapan Yiğit Akü Genel Müdürü Dr. Hulki Büyükkalender, Türkiye’nin alanındaki en büyük firmalarından biri olan Yiğit Akü’nün dünyada bir ilki gerçekleştirdiğini söyledi. Akıllı akünün 62 kişilik uzman bir ekiple 5 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu dile getiren Büyükkalender, “Akü akıllı telefonlara doğrudan temas ediyor. Akıllı telefon ile görülebiliyor. Bunun yanında akünün bütün değerleri ve istasyonlar görülebiliyor. Bu akü ile dünya çapında bir uygulamayı başlatmış olduk. Bu akü hem firmamıza hem de ülke ekonomimize ihracat noktasında büyük getiriler sağlayacak. Akümüz çevrecidir. En basitinden akünün çevreye zarar vermeden toplatılması sağlanacak” dedi.
Akıllı akünün şarj durumunun akıllı cihazlarla izlenebileceği gibi aynı zamanda en yakın servis ve bayi noktasına da kolaylıkla erişimin sağlanabileceği aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.