Dünyaca ünlü şelale çamur çağladı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2019 - 17:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dünyaca ünlü şelale çamur çağladı

Dünyaca ünlü şelale çamur çağladı
Antalya’da dünyaca ünlü Düden Şelalesi’nin rengi, 4 gündür süren aşırı yağış sonrası çamurla karışarak kahverengiye döndü. Suların döküldüğü alanda Akdeniz iki renge bölünürken, oluşan gökkuşağı da ziyaretçilere görsel şölen sundu.  Antalya’da 4 gündür etkili olan yağış sonrası, dünyaca ünlü Düden Şelalesinin Muratpaşa ilçesi Lara bölgesinde denizle buluştuğu alanda oluşan görüntü, görenleri şaşırttı. Şelalenin sularına karışan çamurlu su nedeniyle, şelale adeta çamur çağlarken, suların denizle buluştuğu alanda da denizin rengi ikiye bölündü. O anlarda oluşan gökkuşağı ise bölgedeki ziyaretçilere adeta görsel şölen sundu.  Güneşli havanın hakim olduğu bugün, ziyaretçi akınına uğrayan bölgede, vatandaşlar, yerli ve yabancı turistler cep telefonlarıyla bol bol fotoğraf çekindi. 
Dünyaca ünlü şelale çamur çağladı

Antalya’da dünyaca ünlü Düden Şelalesi’nin rengi, 4 gündür süren aşırı yağış sonrası çamurla karışarak kahverengiye döndü. Suların döküldüğü alanda Akdeniz iki renge bölünürken, oluşan gökkuşağı da ziyaretçilere görsel şölen sundu. 
Antalya’da 4 gündür etkili olan yağış sonrası, dünyaca ünlü Düden Şelalesinin Muratpaşa ilçesi Lara bölgesinde denizle buluştuğu alanda oluşan görüntü, görenleri şaşırttı. Şelalenin sularına karışan çamurlu su nedeniyle, şelale adeta çamur çağlarken, suların denizle buluştuğu alanda da denizin rengi ikiye bölündü. O anlarda oluşan gökkuşağı ise bölgedeki ziyaretçilere adeta görsel şölen sundu. 
Güneşli havanın hakim olduğu bugün, ziyaretçi akınına uğrayan bölgede, vatandaşlar, yerli ve yabancı turistler cep telefonlarıyla bol bol fotoğraf çekindi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.