Dünya şampiyonu madalyasını Başkan Ercengiz’le paylaştı

Dünya 30.09.2016 - 11:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Dünya şampiyonu madalyasını Başkan Ercengiz’le paylaştı

Dünya Escrima Kali Arnis Federasyonu tarafından Filipinler’de düzenlenen 14. WEKAF Dünya Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan Emre Ertuğrul, madalya sevincini Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile paylaştı. Filipinler’de, Wekaf (Dünya Escrima Kali Arnis Federasyonu) tarafından yapılan ve 40 ülkeden 400 sporcunun katıldığı Dünya Şampiyonası’nda ilk defa yarışan Türk sporcular, 1 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanarak tarih yazdı. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen WEKAF Dünya Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan Emre Ertuğrul, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti. Filipinler’de düzenlenen şampiyonada korumalı sopada dünya 3’üncüsü, sopa bıçak kategorisinde ise dünya şampiyonu olan Emre Ertuğrul madalya sevincini Başkan Ercengiz’le paylaştı. Savunma sanatı olan Kali Escrima sporu hakkında Başkan Ercengiz’e bilgi veren Emre Ertuğtul, Türkiye olarak ilk kez katıldıkları şampiyonadan 6 madalya ile döndüklerini söyledi. Kendisini tebrik eden Başkan Ercengiz, başarılarının devamı dileyerek Emre Ertuğrul’a altın hediye etti.

Dünya Escrima Kali Arnis Federasyonu tarafından Filipinler’de düzenlenen 14. WEKAF Dünya Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan Emre Ertuğrul, madalya sevincini Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ile paylaştı.

Filipinler’de, Wekaf (Dünya Escrima Kali Arnis Federasyonu) tarafından yapılan ve 40 ülkeden 400 sporcunun katıldığı Dünya Şampiyonası’nda ilk defa yarışan Türk sporcular, 1 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük kazanarak tarih yazdı.

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen WEKAF Dünya Şampiyonası’nda dünya şampiyonu olan Emre Ertuğrul, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

Filipinler’de düzenlenen şampiyonada korumalı sopada dünya 3’üncüsü, sopa bıçak kategorisinde ise dünya şampiyonu olan Emre Ertuğrul madalya sevincini Başkan Ercengiz’le paylaştı.

Savunma sanatı olan Kali Escrima sporu hakkında Başkan Ercengiz’e bilgi veren Emre Ertuğtul, Türkiye olarak ilk kez katıldıkları şampiyonadan 6 madalya ile döndüklerini söyledi.

Kendisini tebrik eden Başkan Ercengiz, başarılarının devamı dileyerek Emre Ertuğrul’a altın hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.