Dünya Şampiyonu Akçin, Katar'da Türkiye'yi temsil edecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2019 - 14:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dünya Şampiyonu Akçin, Katar'da Türkiye'yi temsil edecek

Dünya şampiyonu Kezban Akçin, Türkiye’yi temsil edecek.
Katar’da 12-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Plaj Güreşi'nde, dünya şampiyonu Burdurlu sporcu Kezban Akçin Türkiye’yi temsil edecek. Katar'ın başkenti Doha'da bu yıl ilk defa düzenlenecek olan 2019 Dünya Plaj Oyunları'nda mücadele edecek Kezban Akçin, çalışmalarını sürdürüyor. Akçin, 70 kilogramda Katar’da yapılacak güreşte Burdur’u ve Türkiye’yi temsil edeceğini belirtti. Çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Antrenör Engin Bakay, “Hedefimiz, Katar’da yapılacak olan plaj güreşlerinde ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edip ilk 3’e girmek” dedi.
Dünya şampiyonu Kezban Akçin, Türkiye’yi temsil edecek.


Katar’da 12-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Plaj Güreşi'nde, dünya şampiyonu Burdurlu sporcu Kezban Akçin Türkiye’yi temsil edecek.


Katar'ın başkenti Doha'da bu yıl ilk defa düzenlenecek olan 2019 Dünya Plaj Oyunları'nda mücadele edecek Kezban Akçin, çalışmalarını sürdürüyor. Akçin, 70 kilogramda Katar’da yapılacak güreşte Burdur’u ve Türkiye’yi temsil edeceğini belirtti.
Çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Antrenör Engin Bakay, “Hedefimiz, Katar’da yapılacak olan plaj güreşlerinde ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edip ilk 3’e girmek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.