DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Gündem 21.10.2020 - 09:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü bugün kutlanıyor...
Dünyanın her yerinde yaşanan gelişmeleri ve olayları kamuoyuna tarafsız olarak aktaran ve iletişim kurduğu vatandaşları bilgilendirerek haberdar eden gazetecilere verilen 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü bugün kutlanıyor.    DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ NEDEN KUTLANIYOR? Gazetecilere ithaf edilen günlerden birisi olan Dünya Gazeteciler Günü, tüm dünyada her yıl 21 Ekim tarihinde kutlanıyor. Dünya Gazeteciler Günü neden kutlanıyor sorusunun cevabı olarak, ilk özel gazete olan Tercüman-ı Ahval gazetesinin 21 Ekim 1860'ta ilk yayınını gerçekleştirmesidir.  
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü bugün kutlanıyor...

Dünyanın her yerinde yaşanan gelişmeleri ve olayları kamuoyuna tarafsız olarak aktaran ve iletişim kurduğu vatandaşları bilgilendirerek haberdar eden gazetecilere verilen 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü bugün kutlanıyor. 

 

DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ NEDEN KUTLANIYOR?

Gazetecilere ithaf edilen günlerden birisi olan Dünya Gazeteciler Günü, tüm dünyada her yıl 21 Ekim tarihinde kutlanıyor. Dünya Gazeteciler Günü neden kutlanıyor sorusunun cevabı olarak, ilk özel gazete olan Tercüman-ı Ahval gazetesinin 21 Ekim 1860'ta ilk yayınını gerçekleştirmesidir.

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.