Düğünden çıkıp İşitme Engelliler milli maçına geldiler

Yaşam 30.10.2017 - 06:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Düğünden çıkıp İşitme Engelliler milli maçına geldiler

Antalya’da oynanan Türkiye-İngiltere İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçına, Manavgat’ta düğün yapan çift damatlık ve gelinlikleriyle geldi.
Manavgat’ta düğünlerini gerçekleştiren 26 yaşındaki Mehmet Öz ile Kübra Yılmaz çifti soluğu Türkiye ile İngiltere arasında Antalya’da oynanan İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında aldı. Damatlık ve gelinliğiyle maça gelen işitme engelli çift, maçtan önce saha kenarına geldi ve tribünleri selamlayarak anı ölümsüzleştirdiler. Manavgat’ta yaşayan çift 3 yıl önce tanışırken, 2 yıl boyunca nişanlı kaldı. Mehmet Öz ile Kübra Yılmaz bugün Manavgat’ta kıyılan nikahlarının ardından soluğu Antalya’daki maçta aldı. Mehmet Öz, Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışırken, Kübra Yılmaz ise, ev hanımı. Mehmet Öz ve Kübra Yılmaz, Antalya’da işitme engelliler milli takımının maçının olduğunu öğrendiklerini ve kıyılan nikahtan sonra soluğu maçta aldıklarını söyledi. Yeni evli çift, Türkiye İşitme Engelliler Milli Takımı’na başarılar dilerken, mutlu olduklarını ifade ederken, çok mutlu olduklarını vurguladılar.
Antalya’da oynanan Türkiye-İngiltere İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçına, Manavgat’ta düğün yapan çift damatlık ve gelinlikleriyle geldi.

Manavgat’ta düğünlerini gerçekleştiren 26 yaşındaki Mehmet Öz ile Kübra Yılmaz çifti soluğu Türkiye ile İngiltere arasında Antalya’da oynanan İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında aldı. Damatlık ve gelinliğiyle maça gelen işitme engelli çift, maçtan önce saha kenarına geldi ve tribünleri selamlayarak anı ölümsüzleştirdiler. Manavgat’ta yaşayan çift 3 yıl önce tanışırken, 2 yıl boyunca nişanlı kaldı. Mehmet Öz ile Kübra Yılmaz bugün Manavgat’ta kıyılan nikahlarının ardından soluğu Antalya’daki maçta aldı. Mehmet Öz, Manavgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalışırken, Kübra Yılmaz ise, ev hanımı.

Mehmet Öz ve Kübra Yılmaz, Antalya’da işitme engelliler milli takımının maçının olduğunu öğrendiklerini ve kıyılan nikahtan sonra soluğu maçta aldıklarını söyledi. Yeni evli çift, Türkiye İşitme Engelliler Milli Takımı’na başarılar dilerken, mutlu olduklarını ifade ederken, çok mutlu olduklarını vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.