DÜDEN PARK’TA GENÇLER İÇİN KAYKAY PİSTİ HAZIR

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2013 - 11:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DÜDEN PARK’TA GENÇLER İÇİN KAYKAY PİSTİ HAZIR

ntalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten sporları için Düden Park kuzeyinde pist yaptı.
 Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten sporları için Düden Park kuzeyinde pist yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın talimatıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Düden Park’ta 1600 metrelik alanda oluşturulan projeyle kaykay ve paten gibi sporlarla ilgilenenler için bir pist yapıldı.Uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek şekilde dünya standartlarında gerçekleştirilen projenin, kaykay ve paten sporuna uzun yıllar hizmet verecek şekilde inşa edildiği belirtilirken, projede, yağış, nem, rüzgar ve aşınmaya karşı dayanıklı malzemeler kullanıldığı kaydedildi.
ntalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten sporları için Düden Park kuzeyinde pist yaptı.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin son yıllarda büyük ilgi gösterdiği kaykay ve paten sporları için Düden Park kuzeyinde pist yaptı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın talimatıyla Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Düden Park’ta 1600 metrelik alanda oluşturulan projeyle kaykay ve paten gibi sporlarla ilgilenenler için bir pist yapıldı.
Uluslararası organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek şekilde dünya standartlarında gerçekleştirilen projenin, kaykay ve paten sporuna uzun yıllar hizmet verecek şekilde inşa edildiği belirtilirken, projede, yağış, nem, rüzgar ve aşınmaya karşı dayanıklı malzemeler kullanıldığı kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.