DSYB ONLINE OTOMASYON SİSTEMİ KURDU

Gündem 07.07.2014 - 15:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DSYB ONLINE OTOMASYON SİSTEMİ KURDU

Yaptığı yenilikler, hayvancılık sektöründe geliştirdiği sistemlerle adından sıkça söz ettiren Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) online otomasyon sistemi kurdu.
Yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın ürünü olan sistem, şimdilik suni tohumlama icmal kayıt ve takibi yapmakta. Yapılan program sayesinden Burdur ilindeki serbest ve Birlik veteriner hekimlerinin suni tohumlama icmalleri anında veritabanına kayıt edilerek online görülebilir hale geliyor. Herhangi bir veteriner hekimwww.e-burdurdsyb.com adresine girerek yada www.burdurdsyb.org sitesinden ilgili linke tıklayarak; yaptığı suni tohumlamaların icmallerini, kayıt edilip edilemediğini ve kayıt edilememe sebebini görebiliyor. Sistemin bir sonraki aşaması da yetiştiricinin bu bilgilere ulaşarak işletmesindeki yaptırdığı suni tohumlamaları takip etmesini sağlamak olacak. Bilgi, ulaşılabilir olduğu kadar değerlidir diyen Burdur DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özcan “biliyorsunuz geçtiğimiz sene bir ilk olarak üyelerimizin online muhasebe kayıtlarına ulaşabildiği bir sistem kurmuştuk.  Üyelerimiz bürolarımıza uğramasına gerek kalmadan, internet sitemizden kullanıcı adı ve şifresi ile hizmet dökümü alabilmektedir. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz ve Veteriner Hekimler Odası ile yaptığımız görüşmeler ve onlarında iş akışlarında yaptığı değişikler sayesinde şimdi de Birliğimiz için özel olarak tasarlanan ve yapılan bu program ile suni tohumlama icmal kayıt ve takip işini şeffaf ve ulaşılabilir hale getirdik. Birliğimizin Burdur’da hayvancılık desteklemelerinden %100 faydalanma gibi bir hedefi var. Bu hedefimize ulaşabilmek içinde desteklemelerinin en önemli kriteri olan suni tohumlama çalışmalarının kayıt ve takibi bizim için büyük önem teşkil etmektedir. Birliğimiz elindeki bilgileri yetiştirici ve ilgili kurumlarca ulaşılabilir hale getirmek için teknolojik imkanlarını kullanmaya devam edecektir. İlerleyen süreçte Burdur DSYB otomasyon sistemini , Birliğimizin diğer hizmetlerinde de aktif hale getireceğiz. Şuan bu yönde altyapı çalışmaları sürmektedir” şeklinde konuştu.
Yaptığı yenilikler, hayvancılık sektöründe geliştirdiği sistemlerle adından sıkça söz ettiren Burdur İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) online otomasyon sistemi kurdu.

Yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın ürünü olan sistem, şimdilik suni tohumlama icmal kayıt ve takibi yapmakta.

Yapılan program sayesinden Burdur ilindeki serbest ve Birlik veteriner hekimlerinin suni tohumlama icmalleri anında veritabanına kayıt edilerek online görülebilir hale geliyor. Herhangi bir veteriner hekimwww.e-burdurdsyb.com adresine girerek yada www.burdurdsyb.org sitesinden ilgili linke tıklayarak; yaptığı suni tohumlamaların icmallerini, kayıt edilip edilemediğini ve kayıt edilememe sebebini görebiliyor. Sistemin bir sonraki aşaması da yetiştiricinin bu bilgilere ulaşarak işletmesindeki yaptırdığı suni tohumlamaları takip etmesini sağlamak olacak.

Bilgi, ulaşılabilir olduğu kadar değerlidir diyen Burdur DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Özcan “biliyorsunuz geçtiğimiz sene bir ilk olarak üyelerimizin online muhasebe kayıtlarına ulaşabildiği bir sistem kurmuştuk.  Üyelerimiz bürolarımıza uğramasına gerek kalmadan, internet sitemizden kullanıcı adı ve şifresi ile hizmet dökümü alabilmektedir. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz ve Veteriner Hekimler Odası ile yaptığımız görüşmeler ve onlarında iş akışlarında yaptığı değişikler sayesinde şimdi de Birliğimiz için özel olarak tasarlanan ve yapılan bu program ile suni tohumlama icmal kayıt ve takip işini şeffaf ve ulaşılabilir hale getirdik.

Birliğimizin Burdur’da hayvancılık desteklemelerinden %100 faydalanma gibi bir hedefi var. Bu hedefimize ulaşabilmek içinde desteklemelerinin en önemli kriteri olan suni tohumlama çalışmalarının kayıt ve takibi bizim için büyük önem teşkil etmektedir.

Birliğimiz elindeki bilgileri yetiştirici ve ilgili kurumlarca ulaşılabilir hale getirmek için teknolojik imkanlarını kullanmaya devam edecektir. İlerleyen süreçte Burdur DSYB otomasyon sistemini , Birliğimizin diğer hizmetlerinde de aktif hale getireceğiz. Şuan bu yönde altyapı çalışmaları sürmektedir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.