DSİ’DEN BURDUR YATIRIMLARINA EK ÖDENEK

02.11.2020 - 12:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DSİ’DEN BURDUR YATIRIMLARINA EK ÖDENEK

Burdur’a yaklaşık 15 milyon TL ek ödenek aktarıldı...
DSİ’DEN BURDUR YATIRIMLARINA EK ÖDENEK Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce Burdur’a yaklaşık 15 milyon TL ek ödenek aktarıldı. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, kentte devam eden taşkın koruma, gölet, içme suyu arıtma gibi devam eden yatırımlar için yetkililer ile görüştüklerini açıkladı.   Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, her bir yatırım için ayrı ayrı görüştüklerini belirterek Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce ek ödeneğin ayrıldığını Burdurlulara müjdeledi.   YAKLAŞIK 15 MİLYON TL EK ÖDENEK Milletvekilleri Özçelik ve Uğur açıklamasında, ‘’Burdur’umuzda devam eden tüm yatırımları yakinen takip ediyoruz. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzce Burdur’umuzda yatırımlarda harcanması amacıyla yıl sonu ek ödenekler olarak Beyköy Gölet’i ve yükseltilmesi ve iyileştirilmesi için 4.400.000 TL, Çavdır Ambarcık Koca Mustafa Gölet’i için 2.500.000 TL, Ağlasun Mamak kurtuluş Gölet’i için 1.000.000 TL, Yeşilova Örencik regülatörü için 1.350.000 TL, Yeşilova Taşkın koruma için 800.000 TL, Gölhisar toplulaştırma için 500.000 TL, Burdur içme suyu Arıtma için 3.000.000 TL aktarılmıştır.   Burdur’umuza hayırlı olsun. Çalışmalar hızla devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, daha çok yatırım için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’ şeklinde açıklamada bulundular.
Burdur’a yaklaşık 15 milyon TL ek ödenek aktarıldı...

DSİ’DEN BURDUR YATIRIMLARINA EK ÖDENEK

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce Burdur’a yaklaşık 15 milyon TL ek ödenek aktarıldı. AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, kentte devam eden taşkın koruma, gölet, içme suyu arıtma gibi devam eden yatırımlar için yetkililer ile görüştüklerini açıkladı.

 

Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, her bir yatırım için ayrı ayrı görüştüklerini belirterek Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce ek ödeneğin ayrıldığını Burdurlulara müjdeledi.

 

YAKLAŞIK 15 MİLYON TL EK ÖDENEK

Milletvekilleri Özçelik ve Uğur açıklamasında, ‘’Burdur’umuzda devam eden tüm yatırımları yakinen takip ediyoruz. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzce Burdur’umuzda yatırımlarda harcanması amacıyla yıl sonu ek ödenekler olarak Beyköy Gölet’i ve yükseltilmesi ve iyileştirilmesi için 4.400.000 TL, Çavdır Ambarcık Koca Mustafa Gölet’i için 2.500.000 TL, Ağlasun Mamak kurtuluş Gölet’i için 1.000.000 TL, Yeşilova Örencik regülatörü için 1.350.000 TL, Yeşilova Taşkın koruma için 800.000 TL, Gölhisar toplulaştırma için 500.000 TL, Burdur içme suyu Arıtma için 3.000.000 TL aktarılmıştır.

 

Burdur’umuza hayırlı olsun. Çalışmalar hızla devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, daha çok yatırım için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz’’ şeklinde açıklamada bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.