DÖŞEMEALTINDA NAR ÜRETİCİSİNE DESTEK

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2014 - 13:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

DÖŞEMEALTINDA NAR ÜRETİCİSİNE DESTEK

DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ’NDEN NAR ÜRETİCİSİNE DESTEK
 Döşemealtı Belediyesi nar üreticisine destek olmak amacıyla başlattığı proje çalışmaları devam ediyor. Döşemealtı Belediyesi 10 bin ton kapasiteli soğuk hava deposu için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Nurettin Tursun’un talimatıyla Ak Parti Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Ali Coşanay’ın çalışmalarını yürüttüğü projenin hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.Nar üretiminin Döşemealtı ekonomisi için çok büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Nurettin Tursun, “Ancak bu derece önemli bir gelir kaynağı arz fazlalığı, ürün depolama sıkıntısı sonucu üreticiye hak ettiğini kazandırmıyor. Biz ilçe halkının bütün sıkıntılarında yanındayız. Belediye olarak ne yaparsak üreticimiz daha fazla kazanır düşüncesiyle harekete geçtik. Soğuk hava deposu projesi için düğmeye bastık. Projemiz hayata geçirilince üreticinin ürün depolama sıkıntısı sona erecek. Böylece her mevsim ürünü pazarlama şansını yakalayacak olan nar üreticileri arzın düşük olduğu dönemlerde daha iyi fiyata narı satabilecek” dedi.
DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ’NDEN NAR ÜRETİCİSİNE DESTEK

 Döşemealtı Belediyesi nar üreticisine destek olmak amacıyla başlattığı proje çalışmaları devam ediyor. 
Döşemealtı Belediyesi 10 bin ton kapasiteli soğuk hava deposu için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Nurettin Tursun’un talimatıyla Ak Parti Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi Ali Coşanay’ın çalışmalarını yürüttüğü projenin hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.
Nar üretiminin Döşemealtı ekonomisi için çok büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Nurettin Tursun, “Ancak bu derece önemli bir gelir kaynağı arz fazlalığı, ürün depolama sıkıntısı sonucu üreticiye hak ettiğini kazandırmıyor. Biz ilçe halkının bütün sıkıntılarında yanındayız. Belediye olarak ne yaparsak üreticimiz daha fazla kazanır düşüncesiyle harekete geçtik. Soğuk hava deposu projesi için düğmeye bastık. Projemiz hayata geçirilince üreticinin ürün depolama sıkıntısı sona erecek. Böylece her mevsim ürünü pazarlama şansını yakalayacak olan nar üreticileri arzın düşük olduğu dönemlerde daha iyi fiyata narı satabilecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.