Döşemealtı’nda depremden sonra yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2018 - 18:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Döşemealtı’nda depremden sonra yangın

Yangına havadan müdahale devam ediyor
Antalya’nın Döşemaaltı ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgârın etkisiyle ilerleyen yangına havadan yangın söndürme helikopteri ve uçakla müdahale ediliyor. Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Döşemaaltı ilçesi Düzlerçamı mevkiinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Henüz çıkış nedeni belli olmayan yangına karadan ulaşım bulunmazken, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme uçağı ve helikopter havadan müdahale ediyor. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle ekipler, yangının yayılmaması ve bölgede daha fazla hasara yol açmaması için yoğun çaba sarf ediyor.
Yangına havadan müdahale devam ediyor

Antalya’nın Döşemaaltı ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgârın etkisiyle ilerleyen yangına havadan yangın söndürme helikopteri ve uçakla müdahale ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, Antalya’nın Döşemaaltı ilçesi Düzlerçamı mevkiinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Henüz çıkış nedeni belli olmayan yangına karadan ulaşım bulunmazken, Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme uçağı ve helikopter havadan müdahale ediyor. Havanın rüzgarlı olması nedeniyle ekipler, yangının yayılmaması ve bölgede daha fazla hasara yol açmaması için yoğun çaba sarf ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.