DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİLER

Gündem 06.11.2017 - 10:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DÖNMEYİ DÜŞÜNMEDİLER

BURDUR’DA GAZİLERE GAZİLİK ROZETİ TAKDİM EDİLDİ.
Burdur Valisi Şerif Yılmaz; Burdur Valilik Toplantı Salonunda Erkan Bakır ve Himmet Can adlı gazilere Gazilik Rozeti Takdim etti.  Jandarma Uzman Çavuş Erkan Bakır ve Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can gazilik rozetlerini Vali Şerif Yılmaz’dan aldı. Vali Şerif Yılmaz, düzenlediği toplantıda şu veciz ifadeyi dile getirdi: “Öncelikle bu ülke için, canlarını kanlarını gözünü kırpmadan feda etmeye hazır olan tüm güvenlik kuvvetlerine teşekkür ediyorum. Her iki arkadaşımızda, özellikle ülkemizin belli bir bölgesinde devlet hâkimiyetini ortadan kaldırmaya yönelik, ülkenin işgal edilmesine yönelik çukur adamların yapmış olduğu, çukur eylemlere karşı yapılan mücadelede gazi oldular. Çok şükür sizlerin de bildiği gibi o tarihte çukur eylemlerini gerçekleştirenler hak ettikleri cezayı buldular ve bu ülkenin işgal edilemeyeceğini, bu ülkenin parçalanamayacağını, bu ülkenin bölünemeyeceğini orada gördüler. Çok ağır bir darbe indirerek, o bölgeden bu teröristleri temizledik…Tabi o dönemde hem şehitlerimiz oldu. Hem gazilerimiz oldu. Özellikle el yapımı patlayıcılarla arkadaşlarımızın büyük bir kısmı kurulan tuzaklarla ya şehit oldu, ya gazi oldu. Ben gazilerimize milletimiz adına teşekkür ediyorum, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hala mücadelemiz devam diyor. Özellikle Türkiye’nin bölünmesi parçalanması için gerek içeriden, gerekse dışarıdan saldırılar artarak devam ettiği bir dönemi yaşıyoruz. Çok şükür Devletimiz, milletiyle, vatandaşıyla hep beraber birlik, beraberlik içerisinde bunlara karşı gereken tavrı davranışı kararlılığı gösteriyor. En son yine Diyarbakır’da bir hücre evine yapılan operasyonda şehit düşen özel harekât polis memuru arkadaşımız vardı. Şehit düşen özel harekat polisinin babasının söyledikleri, hem cenaze namazında, hem de namaz öncesi bana göre Türk Milletinin hissiyatının ifadesidir. Bizlerin hissiyatının ifadesidir… Bu millet bu hissiyata sahip olduğu sürüce gerek içeriden gerek dışarıdan ne yaparlarsa yapsınlar topuda gelse, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle hepsine verilecek cevabımız var. Hepsine verilecek ders var. O dersi de veririz. Bu uğurda şehitlerimiz oluyor, gazilerimiz oluyor. Ama hepsine tüm millet 80 milyon milletimiz şükranlarını ifade ediyor. Bugün iki arkadaşımıza taktığımız bu gazilik rozetleri semboliktir. Semboliğin ötesinde bilin ki bütün milletin duaları hisleri duyguları sizlerle beraber, sizlere de teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde o topraklar namahremin eline geçmedi geçmeyecek!” Gazilere rozet takdimi toplantısına Burdur İl Jandarma Komutanları ve Gaziler Deneği yönetimi de katıldı. Toplantıya Vali Yılmaz’ın yanı sıra Garnizon Komutanı P. Alb. Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Muharip Gaziler Derneği İl Temsilcisi Hasan Okyar katıldı. 
BURDUR’DA GAZİLERE GAZİLİK ROZETİ TAKDİM EDİLDİ.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz; Burdur Valilik Toplantı Salonunda Erkan Bakır ve Himmet Can adlı gazilere Gazilik Rozeti Takdim etti.  Jandarma Uzman Çavuş Erkan Bakır ve Jandarma Uzman Çavuş Himmet Can gazilik rozetlerini Vali Şerif Yılmaz’dan aldı.

Vali Şerif Yılmaz, düzenlediği toplantıda şu veciz ifadeyi dile getirdi: “Öncelikle bu ülke için, canlarını kanlarını gözünü kırpmadan feda etmeye hazır olan tüm güvenlik kuvvetlerine teşekkür ediyorum. Her iki arkadaşımızda, özellikle ülkemizin belli bir bölgesinde devlet hâkimiyetini ortadan kaldırmaya yönelik, ülkenin işgal edilmesine yönelik çukur adamların yapmış olduğu, çukur eylemlere karşı yapılan mücadelede gazi oldular. Çok şükür sizlerin de bildiği gibi o tarihte çukur eylemlerini gerçekleştirenler hak ettikleri cezayı buldular ve bu ülkenin işgal edilemeyeceğini, bu ülkenin parçalanamayacağını, bu ülkenin bölünemeyeceğini orada gördüler. Çok ağır bir darbe indirerek, o bölgeden bu teröristleri temizledik…Tabi o dönemde hem şehitlerimiz oldu. Hem gazilerimiz oldu. Özellikle el yapımı patlayıcılarla arkadaşlarımızın büyük bir kısmı kurulan tuzaklarla ya şehit oldu, ya gazi oldu. Ben gazilerimize milletimiz adına teşekkür ediyorum, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hala mücadelemiz devam diyor. Özellikle Türkiye’nin bölünmesi parçalanması için gerek içeriden, gerekse dışarıdan saldırılar artarak devam ettiği bir dönemi yaşıyoruz. Çok şükür Devletimiz, milletiyle, vatandaşıyla hep beraber birlik, beraberlik içerisinde bunlara karşı gereken tavrı davranışı kararlılığı gösteriyor. En son yine Diyarbakır’da bir hücre evine yapılan operasyonda şehit düşen özel harekât polis memuru arkadaşımız vardı. Şehit düşen özel harekat polisinin babasının söyledikleri, hem cenaze namazında, hem de namaz öncesi bana göre Türk Milletinin hissiyatının ifadesidir. Bizlerin hissiyatının ifadesidir… Bu millet bu hissiyata sahip olduğu sürüce gerek içeriden gerek dışarıdan ne yaparlarsa yapsınlar topuda gelse, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle hepsine verilecek cevabımız var. Hepsine verilecek ders var. O dersi de veririz. Bu uğurda şehitlerimiz oluyor, gazilerimiz oluyor. Ama hepsine tüm millet 80 milyon milletimiz şükranlarını ifade ediyor. Bugün iki arkadaşımıza taktığımız bu gazilik rozetleri semboliktir. Semboliğin ötesinde bilin ki bütün milletin duaları hisleri duyguları sizlerle beraber, sizlere de teşekkür ediyorum. Sizlerin sayesinde o topraklar namahremin eline geçmedi geçmeyecek!”

Gazilere rozet takdimi toplantısına Burdur İl Jandarma Komutanları ve Gaziler Deneği yönetimi de katıldı. Toplantıya Vali Yılmaz’ın yanı sıra Garnizon Komutanı P. Alb. Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, Muharip Gaziler Derneği İl Temsilcisi Hasan Okyar katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.