DOKTOR KENDİ KÖYÜNE KÜTÜPHANE AÇTI

Gündem 28.09.2020 - 16:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DOKTOR KENDİ KÖYÜNE KÜTÜPHANE AÇTI

Dr. Ulaş Sağlam tarafından Burdur'un Kayaaltı köyüne, köy kütüphanesi yapılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.
Bir yıl önce Burdur Devlet Hastanesi Kalp Damar Uzmanı Dr. Ulaş Sağlam’ın kendi köyü Kayaaltı köyünde hayata geçirdiği köy kütüphanesi öğrencilerin ders çalışma alanına dönüştü.   Aynı köyde değişik branşlarda emekli öğretmenler köyde birçok öğrenciye rehberlik edip sınavlara hazırlıyor. Kütüphanenin onlarca öğrencinin geleceği adına hizmet vermesinden mutlu olduğunu dile getiren Dr. Ulaş Sağlam, " Ülkemizde köy çocukları fırsat eşitsizliğinden mağdur. Köy okulunun kapatılmasından etkilenerek hayata geçirdiğimiz kütüphanenin bu işlevi beni çok duygulandırıyor. Köyde emekli öğretmenlerimizin köy çocuklarına olan desteğine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.  
Dr. Ulaş Sağlam tarafından Burdur'un Kayaaltı köyüne, köy kütüphanesi yapılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Bir yıl önce Burdur Devlet Hastanesi Kalp Damar Uzmanı Dr. Ulaş Sağlam’ın kendi köyü Kayaaltı köyünde hayata geçirdiği köy kütüphanesi öğrencilerin ders çalışma alanına dönüştü.

 

Aynı köyde değişik branşlarda emekli öğretmenler köyde birçok öğrenciye rehberlik edip sınavlara hazırlıyor.

Kütüphanenin onlarca öğrencinin geleceği adına hizmet vermesinden mutlu olduğunu dile getiren Dr. Ulaş Sağlam, " Ülkemizde köy çocukları fırsat eşitsizliğinden mağdur. Köy okulunun kapatılmasından etkilenerek hayata geçirdiğimiz kütüphanenin bu işlevi beni çok duygulandırıyor. Köyde emekli öğretmenlerimizin köy çocuklarına olan desteğine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.