DOĞASEVERLER SULTANDAĞI’NA TIRMANDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2018 - 13:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

DOĞASEVERLER SULTANDAĞI’NA TIRMANDI

Doğaseverler Sultandağı’na tırmandı
Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) ve Kocatepe Doğa Sporları Kulübü (KODAK), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu Ege’nin en yüksek zirvesi olan, 2 bin 675 metre yüksekliğindeki Sultandağı Gelincik ana zirvesine tırmanış gerçekleştirdiler. Türkiye Dağcılık Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyetleri arasında yer alan ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen faaliyete AFDOS ve KODAK üyesi sporcular katıldı. Türkiye Dağcılık Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mitat Şener’in ekip liderliğinde düzenlenen faaliyette dağcıların Ege’nin en yüksek zirvesi olan 2 bin 675 metre yüksekliğindeki Sultandağı Gelincik ana zirvesine ulaşarak zirve defterini imzaladıkları bildirildi. Türkiye Dağcılık Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mitat Şener faaliyetle ilgili yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın tüm ulusumuza kutlu olmasını dileyerek faaliyete katılan sporculara teşekkür etti.
Doğaseverler Sultandağı’na tırmandı

Afyonkarahisar Doğa Sporları Kulübü (AFDOS) ve Kocatepe Doğa Sporları Kulübü (KODAK), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geçtiğimiz hafta sonu Ege’nin en yüksek zirvesi olan, 2 bin 675 metre yüksekliğindeki Sultandağı Gelincik ana zirvesine tırmanış gerçekleştirdiler.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilciliği’nin 2018 yılı faaliyetleri arasında yer alan ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen faaliyete AFDOS ve KODAK üyesi sporcular katıldı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mitat Şener’in ekip liderliğinde düzenlenen faaliyette dağcıların Ege’nin en yüksek zirvesi olan 2 bin 675 metre yüksekliğindeki Sultandağı Gelincik ana zirvesine ulaşarak zirve defterini imzaladıkları bildirildi.

Türkiye Dağcılık Federasyonu Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mitat Şener faaliyetle ilgili yaptığı açıklamada, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın tüm ulusumuza kutlu olmasını dileyerek faaliyete katılan sporculara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.