DOĞALGAZA ZAM

Ekonomi 01.04.2022 - 10:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

DOĞALGAZA ZAM

DOĞALGAZA ZAM
BOTAŞ, 31 Mart Perşembe gününün son dakikalarında bir açıklamada bulunarak, doğalgaza zam yapıldığını duyurdu.   Yapılan açıklamaya göre, konutlarda kullanılan doğalgazlara 35 zam yapılırken, elektrik üretimi için kullanılan doğalgaza ise 44,30 zam geldiğini duyuruldu. BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada, " "Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 35, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 44,30, elektrik üretimi dışında kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise yüzde 50 artış oldu." denildi.
DOĞALGAZA ZAM

BOTAŞ, 31 Mart Perşembe gününün son dakikalarında bir açıklamada bulunarak, doğalgaza zam yapıldığını duyurdu.

 

Yapılan açıklamaya göre, konutlarda kullanılan doğalgazlara 35 zam yapılırken, elektrik üretimi için kullanılan doğalgaza ise 44,30 zam geldiğini duyuruldu.

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada, " "Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 35, elektrik üretimi için kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 44,30, elektrik üretimi dışında kullanılan doğalgazın birim fiyatında ise yüzde 50 artış oldu." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.