Doğalgaz patlamasında ev göçtü

Asayiş 04.02.2018 - 18:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Doğalgaz patlamasında ev göçtü

Tek katlı bir evde doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada biri çocuk 2 kişi yaralanırken, patlamada ev tamamen çöktü.
Afyonkarahisar’da tek katlı bir evde doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada biri çocuk 2 kişi yaralanırken, patlamada ev tamamen çöktü.  Olay, öğle saatlerinde Veyselkarani Mahallesi 166. Sokak numara 19’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada tek katlı müstakil ev göçtü. Patlama anında evde bulunan Gurbet Hançer ve 2,2 yaşındaki çocuğu Ayaz Hançer, olay yerine gelen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince enkaz altından çıkartılarak ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada müdahaleleri yapılan anne ve çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi.  Olay yerine gelen doğalgaz müdahale ekibi, patlamanın yaşandığı evin doğalgazını kesti. Patlama sonrası doğalgaz sayacının ve borularının da göçükle birlikte parçalandığı gözlenirken, evin duvarlarının parçalanması patlamanın şiddetini gözler önüne serdi. Evin yakınında bulunan cami cemaati, patlamayla birlikte evin yerle bir olduğunu dile getirdi.  Polis tarafından olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.
Tek katlı bir evde doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada biri çocuk 2 kişi yaralanırken, patlamada ev tamamen çöktü.

Afyonkarahisar’da tek katlı bir evde doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada biri çocuk 2 kişi yaralanırken, patlamada ev tamamen çöktü. 
Olay, öğle saatlerinde Veyselkarani Mahallesi 166. Sokak numara 19’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada tek katlı müstakil ev göçtü. Patlama anında evde bulunan Gurbet Hançer ve 2,2 yaşındaki çocuğu Ayaz Hançer, olay yerine gelen Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince enkaz altından çıkartılarak ambulansla Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada müdahaleleri yapılan anne ve çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenildi. 
Olay yerine gelen doğalgaz müdahale ekibi, patlamanın yaşandığı evin doğalgazını kesti. Patlama sonrası doğalgaz sayacının ve borularının da göçükle birlikte parçalandığı gözlenirken, evin duvarlarının parçalanması patlamanın şiddetini gözler önüne serdi. Evin yakınında bulunan cami cemaati, patlamayla birlikte evin yerle bir olduğunu dile getirdi. 
Polis tarafından olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.