DİSK BURDUR'DAN AÇIKLAMA

Gündem 14.11.2021 - 11:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

DİSK BURDUR'DAN AÇIKLAMA

DİSK Burdur'dan Açıklama Gelirde Adalet Vergide Adalet
Disk genel iş sendikası Burdur il temsilcisi Barış Özdemir asgari ücretteki vergi dilimi ile ilgili açıklamada bulundu.     Burdur İl Temsilcisi Barış Özdemir, Geçinmek istiyoruz vergide adalet gelirde adalet istiyoruz sözleriyle vergi diliminin yüksekliğine dikkat çekti. Özdemir yaptığı açıklamada, "Biz işçiler her gün açlık sınırının altında ki asgari ücretle yaşamaya çalışıyoruz yıllardır asgari ücret ve bütün ücretler üzerinde ki vergi yükünün ağırlığını söylüyoruz kimseden sadaka istemiyoruz ve hakkımızı alana kadar da mücadelemize devam edeceğiz. Asgari ücret sonrası ilk vergi dilimine uygulanan tarife oranı 10’a indirirsin...En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilsin elektrik su doğalgaz ve internet faturaları Vergi ve kesintiden muaf tutulsun..." ifadelerini kullandı.  
DİSK Burdur'dan Açıklama Gelirde Adalet Vergide Adalet

Disk genel iş sendikası Burdur il temsilcisi Barış Özdemir asgari ücretteki vergi dilimi ile ilgili açıklamada bulundu.

 

 

Burdur İl Temsilcisi Barış Özdemir, Geçinmek istiyoruz vergide adalet gelirde adalet istiyoruz sözleriyle vergi diliminin yüksekliğine dikkat çekti.

Özdemir yaptığı açıklamada, "Biz işçiler her gün açlık sınırının altında ki asgari ücretle yaşamaya çalışıyoruz yıllardır asgari ücret ve bütün ücretler üzerinde ki vergi yükünün ağırlığını söylüyoruz kimseden sadaka istemiyoruz ve hakkımızı alana kadar da mücadelemize devam edeceğiz. Asgari ücret sonrası ilk vergi dilimine uygulanan tarife oranı 10’a indirirsin...En düşük emekli aylığı asgari ücret düzeyine yükseltilsin elektrik su doğalgaz ve internet faturaları Vergi ve kesintiden muaf tutulsun..." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.