Dirmil'in En Büyük Yatırımı Tamamlandı

Gündem 11.02.2021 - 10:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dirmil'in En Büyük Yatırımı Tamamlandı

Burdur'un Altınyayla İlçesi'ni geliştirme çalışmalarından bir tanesi daha tamamlandı. Her yatırım ile daha da güçlenen Dirmil'de bir süredir çalışma...
Burdur'un Altınyayla İlçesi'ni geliştirme çalışmalarından bir tanesi daha tamamlandı. Her yatırım ile daha da güçlenen Dirmil'de bir süredir çalışmaların sürdüğü Güneş Enerjisi Projesinde sona gelindi.  Tarihin en büyük yatırımının Dirmil'e kazandırıldığını duyuran Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, "Çok şükür tarihin en büyük yatırımını DİRMİL’imize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Köy yakasında başlattığımız 720 kW Güneş Enerjisi Projemizi çok şükür tamamladık. Elektrik üretimini de resmî prosedürler tamamlandıktan sonra başlatıp belediyemize ek gelir sağlayacağız. " ifadelerini kullandı.
Burdur'un Altınyayla İlçesi'ni geliştirme çalışmalarından bir tanesi daha tamamlandı. Her yatırım ile daha da güçlenen Dirmil'de bir süredir çalışma...

Burdur'un Altınyayla İlçesi'ni geliştirme çalışmalarından bir tanesi daha tamamlandı.

Her yatırım ile daha da güçlenen Dirmil'de bir süredir çalışmaların sürdüğü Güneş Enerjisi Projesinde sona gelindi. 

Tarihin en büyük yatırımının Dirmil'e kazandırıldığını duyuran Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş, "Çok şükür tarihin en büyük yatırımını DİRMİL’imize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Köy yakasında başlattığımız 720 kW Güneş Enerjisi Projemizi çok şükür tamamladık. Elektrik üretimini de resmî prosedürler tamamlandıktan sonra başlatıp belediyemize ek gelir sağlayacağız. " ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.