Dinar’daki parka yeni imaj kazandırıldı

Gündem 13.06.2018 - 10:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dinar’daki parka yeni imaj kazandırıldı

Suçıkan Park Tesislerinde Peyzaj Düzenlemesi Yapıldı
Suçıkan Park Tesisleri girişinde bulunan alanda peyzaj düzenleme çalışması yapıldı. Dinar Belediyesi, parklarda, yol orta refüjlerinde bakım ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamında belediyeye ait Suçıkan Park Tesisleri girişinde bulunan alanda peyzaj düzenleme çalışması yapıldı. Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile yapılan peyzaj çalışmasında; spiral limon ağacı, salkım söğüt ağaçları, süs kirazı, süs eriği ve çeşitli çiçekler, güller dikildi ve rulo çimle zemin kaplaması yapılarak şehir estetiğine uygun bir görünüm kazandırıldı.
Suçıkan Park Tesislerinde Peyzaj Düzenlemesi Yapıldı

Suçıkan Park Tesisleri girişinde bulunan alanda peyzaj düzenleme çalışması yapıldı.

Dinar Belediyesi, parklarda, yol orta refüjlerinde bakım ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamında belediyeye ait Suçıkan Park Tesisleri girişinde bulunan alanda peyzaj düzenleme çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile yapılan peyzaj çalışmasında; spiral limon ağacı, salkım söğüt ağaçları, süs kirazı, süs eriği ve çeşitli çiçekler, güller dikildi ve rulo çimle zemin kaplaması yapılarak şehir estetiğine uygun bir görünüm kazandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.